עזרה דחופה! אילוסטרייטור נתקעה לי...

• הוסף לסימניות
בדיוק כשסיימתי עבודה, ללא שמירה כמובן :(
מה עושים?
השארתי את המחשב דלוק כל הלילה, אולי הוא יתאפס על עצמו, אבל עדיין התוכנה לא מגיבה.
לסגור ולהדליק שוב? או שאין סיכוי שמשהו יישמר לי?
אשמח לעזרה בדחיפות, זו עבודה של כמה שעות טובות שאני חוששת שתרד לטמיון...

• הוסף לסימניות
מתייגת כמה ניקים סבלניים ונדיבים שעזרו לי בפעמים קודמות:
@למדן וידען , @תודה רבה! , @דודכהן
אם תוכלו להתגייס גם הפעם לעזרה, אודה לכם מאד מאד.

• הוסף לסימניות
בדיוק כשסיימתי עבודה, ללא שמירה כמובן :(
מה עושים?
השארתי את המחשב דלוק כל הלילה, אולי הוא יתאפס על עצמו, אבל עדיין התוכנה לא מגיבה.
לסגור ולהדליק שוב? או שאין סיכוי שמשהו יישמר לי?
אשמח לעזרה בדחיפות, זו עבודה של כמה שעות טובות שאני חוששת שתרד לטמיון...
האם יש לכם שמירה אוטומטית?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
התכוונתי לשאול אם באופן כללי יש לכם שמירה אוטומטית. אם לא ידוע אז ייתכן שלא מוגדר לכם (להבא כדאי להגדיר זאת בחלונית Preferences‏ > File Handling & Clipboard‏ > Data Recovery area)
כי אם יש שמירה אוטומטית, לכאורה רוב ככל העבודה קיימת והיא תיפתח בפעם הבאה שתפתחו את התוכנה.
בכל אופן ייתכן שיש דרכים נוספות למצוא קבצי שחזור, כדאי באמת לקבל כאן ייעוץ בפורום.

• הוסף לסימניות
התכוונתי לשאול אם באופן כללי יש לכם שמירה אוטומטית. אם לא ידוע אז ייתכן שלא מוגדר לכם (להבא כדאי להגדיר זאת בחלונית Preferences‏ > File Handling & Clipboard‏ > Data Recovery area)
כי אם יש שמירה אוטומטית, לכאורה רוב ככל העבודה קיימת והיא תיפתח בפעם הבאה שתפתחו את התוכנה.
בכל אופן ייתכן שיש דרכים נוספות למצוא קבצי שחזור, כדאי באמת לקבל כאן ייעוץ בפורום.
תודה על הפירוט! לא ידעתי על האופציה הזאת.
לא ידוע לי אם יש או אין אצלי, השאלה איך אפשר לבדוק את זה. זה משהו שמוגדר ספציפית בכל תוכנה בפני עצמה? כי אולי אבדוק בפוטושופ...

• הוסף לסימניות
לא, לדעתי צריך להגדיר בתוכנה עצמה. לפי הזכור לי אילוסטרייטור מגיע ללא האופציה (לא פועלת) הזו וצריך להפעיל אותה ידנית בהתחלה. אגב, רק עכשיו שמתי לב שהקובץ בכלל לא נשמר, אז זה קצת יותר בעייתי. יש תוכנות שלא שומרות אוטומטית קובץ שלא נשמר עדיין (לא זוכר אם באילוסטרייטור זה כך).

• הוסף לסימניות
מנסה שוב...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה