קורונה עזרה דחופה- איפה עושים בדיקה סרולוגית עם תוצאה מספרית??

• הוסף לסימניות
ידוע לי רק על הדסה ומעבדת רמב"ם, מקומות לא הכי זולים.
אשמח לצילום תוצאת בדיקה ממי שעשה.
תודה!!!

• הוסף לסימניות
באסף הרופא מה שידוע לי הכי זול 150 ש'

• הוסף לסימניות
תודה זה זול אבל בלי תוצאה מספרית, אם הייתי חולה אני רוצה לדעת - גם אם הנוגדנים שלי לא בשיאם!

• הוסף לסימניות
תודה זה זול אבל בלי תוצאה מספרית, אם הייתי חולה אני רוצה לדעת - גם אם הנוגדנים שלי לא בשיאם!
נכון ללפני שבועיים קבלו תוצאות מספריות
יתכן וישתנה...

• הוסף לסימניות
גם בביה"ח אסותא אשדוד לפני כחודש קבלו מספרים בעלות של 225 ש"ח

• הוסף לסימניות
ראשית, תודה.
שנית, שאלתי היא לא רק באיזור בית שמש.
שלישית, אני מנסה לברר האם אסף הרופא באמת מביאים תשובה מספרית ולא הצלחתי לאמת, לא עונים בטלפון.
גם בביה"ח אסותא אשדוד לפני כחודש קבלו מספרים בעלות של 225 ש"ח
אסותא רמת החייל בדוק זה לא מספרי

• הוסף לסימניות
ראשית, תודה.
שלישית, אני מנסה לברר האם אסף הרופא באמת מביאים תשובה מספרית ולא הצלחתי לאמת, לא עונים בטלפון.

בדקת את אסותא רמת החייל ?
כי מופיע שם שהתשובה כוללת ערך מספרי.

אסותא אשדוד מבצעים בדיקה סרולוגית?

• הוסף לסימניות
ראשית, תודה.

אסף הרופא עונים מספרית.

• הוסף לסימניות
בקופ"ח כללית מקבלים מספרים

• הוסף לסימניות
בשמיר, וכן במעבדות רמב"ם - תוצאה מספרית.

הערה: נראה לי שלעניין תעודת מחלים תקפות רק מעבדות קופות החולים

• הוסף לסימניות
ראשית, תודה.

עשינו באסף הרופא בחנוכה וקיבלנו תשובה כולל מספרי הנוגדנים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה