דרוש מידע עזרה דחופה!!! אנחנו יום לפני צילום קליפ ואין לנו מקום!

• הוסף לסימניות
היינו אמורים לצלם קליפ לבת מצוה בפארק אפק, והתברר לנו שהוא נסגר ב5 אחה"צ ואין לי מקום יפה ומיוחד לצילום והסרטת הקליפ!!!
משוועת לעזרה <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

אם למישהו יש מקום יפה ומיוחד במרכז להסרטות (לא פארק הלאומי, הירקון או בלינסון)

• הוסף לסימניות
מתחם התחנה בתל אביב שזה גם ליד רצועת חוף מהממת
יש בחולון את הגן היפני קטן אבל ירוק מהמם עם מים ובית בסגנון עץ יפה

• הוסף לסימניות
יש את הפארק בהוד השרון,
פארק מהממם עם אגם מלאכותי וגשר מעליו, וליד יש צמחייה ממש יפה.
מכירה חתן וכלה שהצטלמו שם ויצא להם ממש יפה...

• הוסף לסימניות
מה עם ים???מישהו מכיר מקום פנוי??

• הוסף לסימניות
כמו שכתבה @שרה בנ''י מתחם התחנה מקום מהמם עם קיר גרפיטי ועוד אלמנטים
וממול במרחק הליכה רצועת חוף..

אפשרי גם ברידינג שכולו ים אבל אין שם טיפת צל,
לתמונות ברידינג צריכים לבוא בזריחה ממש..
צריך להתחשב במזג האוויר הקיצי מאוד
ולחפש גם מקומות מוצלים..
בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
פארק מים אחר?

• הוסף לסימניות
עד איזה מרחק??
אולי העתיקות בקיסריה על הים או נחל חדרה או אפולוניה

• הוסף לסימניות
מה עשית בסוף?
אני גם לפני צילומים לקליפ
ועדיין מתלבטת איפה לעשות..

• הוסף לסימניות
אני יילך לאפק יותר מוקדם
צריך להזמין כרטיסים
אני ינסה לעשות את כל מה שאפשר עד 5 בערב ואת השאר עד השקיעה אני יעשה שם בחוץ, יש שם עוד מקומות ייפים

• הוסף לסימניות
אשמח למידע עדכני על מיקום לקליפ באזור המרכז

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה