כללי עזרה דחופה באילוס'!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
משהו קרה בתוכנה...(אילוס' CS6)

1. פתחתי קובץ חדש יצרתי ריבוע בגודל מסויים, אני רוצה לשנות את הגודל דרך הריבועים הלבנים, אבל הם נעלמו? גם בתיבת טקסט זה קורה מה עושים? (מדובר בחץ השחור ולא הלבן)

2. איך אני מוסיפה את הקווים שעוזרים לי לשמור על דיווק?(פשוט שכחתי:eek:)

אשמח לתשובה בהקדם

תודה מראש לכל המסייעים/ות

• הוסף לסימניות
1. shuft+crtl+B
2. כשיש סרגלים (אם אין- ctrl+R), 'מושכים' מהם קוים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Rחלי;914209:
1. shuft+crtl+B
2. כשיש סרגלים (אם אין- ctrl+R), 'מושכים' מהם קוים.

תודה על הענות המהירה

1. לחלק הראשון ב"ה הסתדר .
2. קיים אצלי סרגל הכלים, אני דווקא מעוניינת לראות תוך כדי עבודה ותזוזה של צורה או תיבה את ההתאמה לתיבה אחרת..

• הוסף לסימניות
חשבתי שהכוונה לקוי עזר.
את התכוונת לקוי עזר החכמים הירוקים,כנראה...
אם יש לך אילוס' מגרסה 4 ומעלה תלחצי על ctrl+u. (בתפריט תצוגה-Smart Guides צריך להיות מסומן ב-V).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Rחלי;914226:
חשבתי שהכוונה לקוי עזר.
את התכוונת לקוי עזר החכמים הירוקים,כנראה...
אם יש לך אילוס' מגרסה 4 ומעלה תלחצי על ctrl+u. (בתפריט תצוגה-Smart Guides צריך להיות מסומן ב-V).

תודה רבה!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה