כללי עזרה דחופה באינדזיין

• הוסף לסימניות
אני מעמדת "מגילת אסתר" באינדזיין,
עשיתי סגנונות, ואני מנסה לעשות חיפוש והחלפה..... אבל כל הטקסטים מתחלפים ולא רק מה שחפשתי!!!! למה זה קורה?
למשל- חפשתי David Bold שזה האותיות של הפסוק, וכל הטקסט נהפך לסגנון הזה.... למה???
למה אי אפשר לעלות קובץ idml :cool::cool::cool::cool::cool:
טוב...... עליתי בזיפ

• הוסף לסימניות
כנראה שלא החלפת לסגנון תו אלא לסגנון פסקה.

• הוסף לסימניות
המגילה נפתחה לי וחלקה עם הפונט גפן
וחלקה עם הפונט IW_AGAT...
כך זה אמור להיות...??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסתר10;1192452:
המגילה נפתחה לי וחלקה עם הפונט גפן
וחלקה עם הפונט IW_AGAT...
כך זה אמור להיות...??

כן........ כי אני לא מצליחה להפוך את זה לגפן!!
מה שכן גפן עשיתי ידני!!

• הוסף לסימניות
ברוך ה'!
סידרתי את זה!
פשוט, יש לך שם פלוס ליד הפסקה.
תלחצי ALT ועל הפלוס על מנת להסיר את הפלוס וזה יהפך לגפן...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסתר10;1192467:
ברוך ה'!
סידרתי את זה!
פשוט, יש לך שם פלוס ליד הפסקה.
תלחצי ALT ועל הפלוס על מנת להסיר את הפלוס וזה יהפך לגפן...

אבל כל הטקסט נהפך על גודל 14, ואני רוצה רק את האותיות על 14 וכל המגילה על 18, כמו סגנון "טקסט רץ"

• הוסף לסימניות
קודם תקשרי את הפסקה לסגנון טקסט רץ
לאחר מכן תסירי את הפלוס מהסגנון טקסט רץ...

• הוסף לסימניות
תודה אסתר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אין מילים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה