כללי עזרה דחופה באינדזיין!

• הוסף לסימניות
אני מנסה ע"י הנוסחה הזאת להכניס אובייקט עם גלישת טקסט כלפי מטה אחרי כל מילה רשונה בפיסקה וכך לגרום לשורה השנייה להיות עם זיחה כלפי פנים. הנוסחה בדוקה והיא נכונה, הבעיה שכשאני מגדירה אותה בחלונית "חפש החלף" כדי להחל אותה על כל המסמך, זה מחל את הנוסחה עצמה במקום את מה שהיא מגדירה, כמו בתמונה למטה.
משהו יכול לעזור לי...?
upload_2018-4-15_14-50-10.png

קבצים מצורפים

• upload_2018-4-15_14-41-51.png
    upload_2018-4-15_14-41-51.png
    KB 973.3 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
אף אחד?

• הוסף לסימניות
מה חיפשת, ומה ההחלפה?

• הוסף לסימניות
עבדתי לפי סרטון הדרכה של מישהו, יצרתי אובייקט קטן קטן ובלתי ניראה עם גלישת טקסט כלפי מטה, עיגנתי אותו בטקסט ואני מנסה להגדיר שהוא יהיה אחרי כל מילה ראשונה בפיסקה, כדי שכל שורה שנייה תתחיל עם זיחה פנימה, מובן?

• הוסף לסימניות
בשיטה זו את בעצם מחליפה את הסימן שבחרת לשים אחרי האות הראשונה
באוביקט שכרגע הועתק אחרון. [אם הבנתי נכון]
אם העתקת כרגע אחרון את הנוסחה ולא את הריבוע דוחה המלל- זה מה שהוא ידביק.
לפני הלחיצה על ה"חפש" תעתיקי שוב את המרובע מהמיקום המתאים שלו.

• הוסף לסימניות
אוקי אני ינסה, ממש תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה