כללי עזרה דחופה באינדזיין

• הוסף לסימניות
שלום לכולם!!!!

התקנתי גירסא חדשה של אדובי (CS4)

הבעיה שהכל אצלי מופיע הפוך (ז"א כל הטקסט שאני כותב מופיע הפוך) ז"א במקום "שלום" מופיע "םולש"

אשמח מאוד אם מישהו יוכל לפתור לי את הבעיה (קצת דחוף...)

תודה רבה מראש
דודו10

קבצים מצורפים

• אינדזין.png
    KB 60 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
בהגדרות

נכתב ע"י דודו10;489418:
שלום לכולם!!!!

התקנתי גירסא חדשה של אדובי (CS4)

הבעיה שהכל אצלי מופיע הפוך (ז"א כל הטקסט שאני כותב מופיע הפוך) ז"א במקום "שלום" מופיע "םולש"

אשמח מאוד אם מישהו יוכל לפתור לי את הבעיה (קצת דחוף...)

תודה רבה מראש
דודו10
אין לי CS4 אך יתכן שהעניין הוא שבהגדרות פסקה יש להגדיר ברירת מחדל או אולי מימין לשמאל לעיתים, ולא מה שלעיתים קורה שזה מוגדר משמאל לימין.

• הוסף לסימניות
תבחר בME type tool

קבצים מצורפים

• אינדי.jpg
    KB 167 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
תודה רבה

ואהווווווווו

איזה תשובות מהירות

אבל לצערי זה לא עזר פשוט יש לי רק 2 אופציות בטקסט

תודה מראש לעוזרים
דודו

קבצים מצורפים

• 003.png
    KB 11.1 · צפיות: 8
  • הוסף לסימניות
אז אין לך בכלל גירסה בעברית.
תתקין גירסת ME

• הוסף לסימניות
כנס לחלון שנקרא תו אני לא זוכר איך קוראים לזה באנגלית. וישך בתפריט שלו כיוון כתיבה באחד מהאופציות שזה אני חושב החמישי מלמטה
תראה שלוש אופציות 1ברירת מחדל, 2מימן לשמאל, 3ומשמאל לימין..

• הוסף לסימניות
ז"א שאני צריך למחוק את הגירסא הזאת ולהתקין גירסת ME???

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה