כללי עזרה דחופה באינדזיין!!!

• הוסף לסימניות
ממש לאחרונה התחלתי להשתמש בתוכנה.
נקלעתי לבעיה שגורמת שהשימוש בתוכנה יהיה ממש בלתי אפשרי: בכל פעם שאני נכנסת למסמך שהתעסקתי איתו בעבר הוא מבקש ממני לקשר את הלינקים, כאשר אני לוחצת "dont fix" הוא נותן לי את כל הלינקים בתור סימני שאלה. שאני נותנת לו את האפשרות השניה, הוא מבקש ממני את הקישורים של כל הלינקים (ממש, אוי לי מיוצרי ואוי לי מייצרי...)

חשוב לציין שאני מאד מאד מסודרת ודואגת להעתיק את כל הלינקים לאותה תקיה לפני תחילת העבודה.

אני אובדת עיצות!!!!

הבו לי עצה ותושיה!!!!

• הוסף לסימניות
חובה לקשר את התמונות.
אחרת עלולים לצאת מפוקסלים.
פשוט לבצע קישור אחת ולתמיד לתמונות שאת יודעת.
בCS3 אפשר לבצע שרשור גוף.

• הוסף לסימניות
התמונות בהחלט מקושרות.

אני יודעת שתמונה ללא קישור היא מפוקסלת, וכאן אני שוב פונה בשאלתי, מה לעשות כדי שהקישורים לא ייעלמו לאחר שמירה ופתיחה שנית של הקובץ???

דחוף ! דחוף! אני חייבת למצוא עצה!!! השאלה כתובה לעיל!

• הוסף לסימניות
אין אף אחד שיודע את הפתרון????

אנא הבו עצה!!! בדחיפות!!!!

• הוסף לסימניות
אם הלינקים נמצאים באותו מקום בו היו ויש להם את אותו שם בדיוק, אין סיבה נראית לעין שזה יקרה

• הוסף לסימניות
אפילו שינוי שם לתיקיה מבטל את הלינקים, צריך להיזהר עם אינדי.

• הוסף לסימניות
סתם שאלה. לא יודע אם זה יעבוד:
תנסה לשים את הלינקים בתך תיקיית Links, בתוך התיקיה של הקובץ.

• הוסף לסימניות
תעשי קישור, וכשהוא יבקש ממך את הקישורים, תכניסי אותו לספריה שבה נמצאים הלינקים. אחרי שתקשרי כמו שצריך והכל יהיה מסודר, תעשי לו פרהפלייט ויותר זה לא יקרה. כל הקישורים יכנסו לספריה שנקראת LINKS

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה