כללי עזרה דחופה באינדיזיין תודה לכל המעיינים...

• הוסף לסימניות
עכשיו עברתי לCS3.
אני מנסה להעביר טקסט של WORD והוא אומר שהפורמט לא טוב למקם אותו בעבודה
עזרתכם ממש דחופה לי אני תקועה באמצע
תודה

• הוסף לסימניות
אם תוכלי להעלות לפה תצלום של ההודעה שאת מקבלת, וכן לתת פרטים נוספים

לגבי הקובץ, מה מכיל וכו'...רק מלל או גם תמונות מוורד וכו'...ועוד כאלו..
בהצלחה!
ZAP

• הוסף לסימניות
שימי לב,
אולי הקובץ בוורד פתוח במקביל,
אם כן, הוא לא יפתח אא"כ תסגרי אותו.

• הוסף לסימניות
הקובץ מורכב מטקסט בלבד והמקור לא פתוח מה עושים?

• הוסף לסימניות
אני מקווה שהצלחתי

קבצים מצורפים

• 1 copy.jpg
    KB 29.4 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
זה אילוסטרייטור או אינדזיין?:confused:

• הוסף לסימניות
העתק הדבק לטקסט ניסית?
בד"כ זה עובד

• הוסף לסימניות
תנסו להפוך את כל הטקסט לגופן אחד ואת כל הטאבים השבורים וכדו' לבטל אולי זה יעזור

• הוסף לסימניות
תפתחי תיבת טקסט ותדביקי או כנ"ל
ותנסי קובץ אחר אולי זה בעיה באילוס

• הוסף לסימניות
ההודעה שקיבלת וצירפת פה, אומר שהקובץ שאת מנסה לייבא הוא בפורמט שאינו יכול להיות ממקום

בתכנה שאת מנסה למקם אותו... בהודעה מצויין בפירוש הפורמט DOC ,אך עכשיו אני כבר לגמרי מבולבלת מן הפרטים, ואם תוכלי להסביר אותם ברור יותר:
א. האם מדובר בקובץ שהוא וורד במקור? כעת הוא כבר לא וורד? (כי הרי לפתע נכנסה פה אילוסטרייטור בדרך, לשם מה?)
כלומר: אם מדובר בטקסט פשוט לחלוטין שהוא בפורמט דוק..מוורד, מדוע שלא תמקמי אותו ישירות מוורד לאינדיזיין...מדוע יש צורך באילוסטרייטור בדרך? האם החלת על המלל אפקט? אם כך הוא כבר לא קובץ וורד...הוא קובץ AI ואז לפלא בעיני, שבהודעה עצמה רשום סוג הקובץ DOC יתכן בכלל, שהקובץ שלך נשמר כ-AI ולא מחקת את סיומת ה-DOC משם הקובץ, ואז התוכנה לא יודעת באיזה פורמט מדובר? אני סתם מעלה השערות..
אם מיקמת אותו באילוסטרייטור, ושמרת אותו כקובץ אילוסטרייטור עלייך לייבא אותו לאינדיזיין כקובץ אילוסטרייטור..וכו'....ואם זה קובץ דוק של וורד נטו, מה פתאום מוזכרת אילוסטרייטור פה?
אכן, תמיד ניתן לבצע גם העתק הדבק...
אך, מאחר ובאופן הרגיל של הפעולות, לא אמורה להיות שום בעיה אולי תני מדוייק את סדר הפעולות שלך על הקובץ ובאילו תוכנות..וכך אוכל לענות טוב ונכון יותר מבלי לנחש...:confused:

• הוסף לסימניות
באמת לא ניסיתי העתק הדבר אנסה
אני קיבלתי את הקובץ כמו שהוא בוורד אני מניחה ששם הוא נכתב
באמת חשבתי לעמד את הטקסט באינדיזיין נראה לי יותר פשוט לא???
וחוצ'מיזה ממש תודה על הסיוע ויותר מיזה האיכפתיות...

• הוסף לסימניות
אני רואה שיש טעויות דפוס - סליחה

• הוסף לסימניות
אז הסתדרת בסוף?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י zap;60773:
שלחתי בטעות תודה לארטיסט במקום לשלוח תגובה, תיקנתי...

לשלוח תודה זה אף פעם לא טעות - - -

• הוסף לסימניות
ממש לא הבנתי מה יש למלל באילוסטרטור?
בשביל זה יש אינדיזיין!

• הוסף לסימניות
בררתי את הנושא עמוק יותר ובאמת זו בעיה בCS3 אני עוד לא מצאתי פתרון
כשהקבל תשובה כמובן שאשמח לשתף אתכם בשמחתי...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה