כללי עזרה דחופה באינדיזיין תודה לכל המעיינים...

• הוסף לסימניות
עוד לא הבנו מה הבעיה בדיוק.
כמו כן, האם אפשר להעלות את הקובץ וורד לכאן, שנוכל אנחנו לנסות לעבוד על זה?

• הוסף לסימניות
הקובץ וורד הוא קובץ רגיל לכל דבר. את אותו קובץ הצלחתי לעבוד עליו בCS ועכשיו אותו קובץ לא עולה בCS3 אני הבנתי שיש לו איזה בעיה בנושא של יבוא קובץ וורד
לאינדיזיין העברתי והכל בסדר.

• הוסף לסימניות
בכל קובץ יש לך את הבעיה הנ"ל? או רק בקובץ מסויים?
אתה יכול לעלות את הקובץ לכאן? או לשלוח אלי באימייל לנסות להבין את הבעיה?
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה מראש

• הוסף לסימניות
גלי, מצאתי את הבעיה שלך, שם הקובץ בעברית, ולכן הוא לא פותח, תשמור בשם קובץ לועזי, והכל יעבור בשלום אי"ה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שופינג;63604:
בס"ד
אולי, אולי לתת שם באנגלית?
גם אני חשבתי ככה מההתחלה!!!
ושופינג כתבה את זה אפילו.
ונתנו אני מתפלא עליך שרק בסוף גילית את הבעיה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tali25;63994:
ונתנו אני מתפלא עליך שרק בסוף גילית את הבעיה.
תתפלא. ככה זה עם מתחילים.
אגב, אני כתבתי את זה לפני שקיבלתי את הקובץ, אבל קיבלתי באישי, שזה לא עזר, אז ביקשתי הקובץ באימייל, ניסיתי אצלי, וזה כן היה מה שכתבתי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה