כללי עזרה דחופה באינדיזיין 2017

• הוסף לסימניות
איך אני הופך את הטקסט שכתבתי על המסלול העגול שזה יעמוד למטה

קבצים מצורפים

• פרוספקט.pdf
    1 MB · צפיות: 38
  • הוסף לסימניות
יש מן + באמצע הצורה (במקרה שלנו העיגול)
פשוט צריך למשוך אותו למעלה Screen Shot 2018-10-28 at 14.29.31.jpg

• הוסף לסימניות
שחק עם הקו האמצעי, אפשר להזיז אותו למעלה ולמטה,
או עם שני הקווים הקיצוניים, שאפשר להזיז אותם ימינה או שמאלה
Screenshot 2018-10-28 14.33.49.png

אופסס, הקדימו אותי....

• הוסף לסימניות
גם אני נתקעתי באינדזיין, ואיך עושים מספר עמודים למטה?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תודה לכל המגיבים...
אבל אני צריך אח"כ לעשות את אותו פעולה על כל העמודים???
יש לי עשרות עמודים...

• הוסף לסימניות
תודה לכל המגיבים...
אבל אני צריך אח"כ לעשות את אותו פעולה על כל העמודים???
יש לי עשרות עמודים...
את הפעולה של המיספור ניתן לעשות רק במאסטר ואוטמטי זה ממספר את כל העמודים

• הוסף לסימניות
מנתקים את התיבה של המיספור ע"י בחירת התיבה ביחד עם לחיצת המקשים ctrl+shift
ומוחקים אותה

• הוסף לסימניות
אם הכוונה שהמיספור יופיע בעמוד השני בתור הסיפרה '2', ובעמ' הראשון לא יופיע כלום - נגרור את עמ' ה none לעמ' הראשון, ובכך הוא מנטרל את המסטר מלהגיע אליו.
InkedScreenshot 2018-10-28 18.20.21_LI.jpg

• הוסף לסימניות
תודה רבה...
מישהו יוכל לכתוב לי מה הגודל המדוייק של עיתון כח הפירסום\לעניין...
תודה רבה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה