כללי עזרה דחופה באינדיזיין

• הוסף לסימניות
אשמח אם משהו יוכל לענות לי כאן.
יש לי קובץ של ספר שעימדו אותו בוורד ואני רוצה לסגור להדפסה, להוסיף שערים וכ' באינדזיין.
עשיתי יבוא טקסט עם כל הסגנונות וזה הלך לי, אבל דבר אחד מוזר: גודל האותיות גדל משמעותית. ולפי הערכים הוא קיבל את אותם ערכים, הם לא ישתנו.
משהו יודע איך אפשר לטפל בבעיה זו אני רוצה גודל כתב בדיוק כמו של הוורד שיהיה כך באינדיזיין
תודה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tiptopgraf;1023859:
אשמח אם משהו יוכל לענות לי כאן.
יש לי קובץ של ספר שעימדו אותו בוורד ואני רוצה לסגור להדפסה, להוסיף שערים וכ' באינדזיין.
עשיתי יבוא טקסט עם כל הסגנונות וזה הלך לי, אבל דבר אחד מוזר: גודל האותיות גדל משמעותית. ולפי הערכים הוא קיבל את אותם ערכים, הם לא ישתנו.
משהו יודע איך אפשר לטפל בבעיה זו אני רוצה גודל כתב בדיוק כמו של הוורד שיהיה כך באינדיזיין
תודה!

בטעות לחצתי תודה במקום תגובה..

כך:
אינדזיין לא נועד לייבא וורד ללא שינוי. אלו שתי תוכנות שונות לגמרי.
אם הקובץ מעומד סופית בוורד ורצונך רק להוסיף שערים,
יש שתי דרכים יעילות.
א. ליצור מוורד pdf ולמקם אותו באינדזיין.
ב. בוורד להשאיר דפים רקים, ואחר כך להחליפם בשערים, ישירות באקרובט.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה