כללי עזרה דחופה באינדיזיין

• הוסף לסימניות
כשאני סוגרת קובץ מאינדיזיין הוא כותב הודעת שגיאה שגופנים מסויימים אינם זמינים. והוא לא פותח לי קובץ פי די אף
זה מוזר לי מאד כי יש לי את הגופנים.
יכול להיות שיש בעיה בגופנים? (בכתיבה בתוך התוכנה הוא לא מצביע על בעיה מסויימת)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ימית;1090545:
כשאני סוגרת קובץ מאינדיזיין הוא כותב הודעת שגיאה שגופנים מסויימים אינם זמינים. והוא לא פותח לי קובץ פי די אף
זה מוזר לי מאד כי יש לי את הגופנים.
יכול להיות שיש בעיה בגופנים? (בכתיבה בתוך התוכנה הוא לא מצביע על בעיה מסויימת)

עשית אישור להודעת השגיאה? לעתים זה פונט חסר שמשמש באיזה רווח או אנטר, משהו לא נורא, ואז לא אכפת להתעלם. כמובן בדקי שזה לא באמת פונט נצרך.

אם לא עזר, כנראה שמדובר בהודעה על.פונט שלא ניתן להטמעה. פני לחברה לבקש חדש, ובנתיים תדפיסי לpdf במקום לייצא.

• הוסף לסימניות
פונט ללא אפשרויות הטמעה
אם מדובר בפונט של חברה (נתקלתי בזה רק בפונטים של מסטרפונט עם סיומת TTF) אפשר לבקש מהם מתוקן
ואם מדובר בפונט שהורד מהאינטרנט (בד"כ פונטים חינמיים לועזיים ישנים) אפשר לתקן עצמאית

• הוסף לסימניות
תודה.
איך מתקנים עצמאית?

• הוסף לסימניות
תנסי להכניס את הגופן לתיקיית הגופנים של אינדיזיין, זה פותר 50 אחוז מהבעיות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה