כללי עזרה דחופה באינדיזיין

• הוסף לסימניות
שמעתי שיש אפשרות ליצור קובץ PDF באידיזיין, שהלקוח יכול לתקן את המלל בתוך המסמך.
משהו מכיר?!

• הוסף לסימניות
אתה מתכוון ל: form? להכין מקום כתיבה ללקוח?

• הוסף לסימניות
אם יש לכם תוכנה מקורית תוכל לשלוח מייל לקוויקסופט
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
הוא עונה במייל

• הוסף לסימניות
כמדומני בסגירה יש שורה שמגדירה זאת. אך איני יודעת בדיוק.

• הוסף לסימניות
אם אני לא טועה בכנס האחרון של פרוג דיברו על זה. שאפשר לשמור כטקסט חי, נראה לי רק ב CS4

• הוסף לסימניות
ארחיב את השאלה
קובץ מועמד ומוכן לדפוס
נשארו בו תיקוני מלל ושגיאות כתיב
האם יש דרך לעשות שהלקוח יערוך את השינויים
כמובן בלי לפגוע בכלום ??

האם ניתן לעשות נעילה באינדיזיין לשינוי סגנון וצורה
וניתן רק יהיה להחליף מלל ??
או לחילופין לשנות את המלל בפידיאף ??

תודה מראש על כל תגובה

• הוסף לסימניות
במקרה כזה (שלא צריך לקרות, היית אמורה לקבל קובץ גמור מבחינת הלקוח ומוכן לעימוד) הייתי עושה את התיקונים באינדיזיין בתשלום לפי שעות - 75-50 ש"ח לשעה.
אני לא בטוחה שאת חייבת לשבור את הראש בגלל שהוא רוצה לעשות רברס (אלא אם כן סוכם על כך מראש, כמובן).

בכל אופן גם לי זכור שדיברו על כך בערך מוסף 2, אך אין לי פרטים מדויקים. 

• הוסף לסימניות
תודה גליון
לא היה לי לקוח שלא הבטיח לי שהחומר עבר מספר הגהות
ולא היה אחד שחזר בלי תיקונים

ד"א אני לוקחת 100 ש"ח לשעה לתיקוני מלל
כמובן עם הודעה מראש

כשעברתי על המדריכים של אדובי ראיתי שאולי יש דרך באינקופי לעשות זאת
אבל משום מה בחבילת פרימיום לא קיבלתי אותה

• הוסף לסימניות
אפשר באקרובט לשמור את הקובץ כך שכל מי שיש לו את ה-reader יוכל לרשום הערות ולצייר קצת על הדף עם כלים פשוטים. זאת ע"י comments>enable for commenting in Adobe Reader.

וכן מי שיש לו את הגירסא המלאה של אקרובט יכול לשנות אות פה ושם בתוך המסמך עצמו (אבל זה לא תמיד עובד כצפוי).

בכל מקרה, לא ידוע לי על אפשרות כזו בסגירת קובץ PDF באינדיזיין. מה שכן, InCopy זה תוכנה המיועדת לעריכת טקסטים בתוך קבצי אינדיזיין בלי חשש לשינוי העיצוב. אבל צריך לרכוש בנפרד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה