כללי עזרה דחופה באינדיזיין.

• הוסף לסימניות
אני מנסה לייצא חוברת לpdf וכשהוא גומר לייצא את הכל בסוף הוא מביא לי:
אשמח לדעת מה הסיבה או מה יכולה להיות הבעייה.

קבצים מצורפים

• תמונה ללא שם.png
    KB 9.6 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
מתי עשיתם בפעם האחרונה כיבוי והדלקה של המחשב?

• הוסף לסימניות
לי זה קרה במגזין של 168 עמ', הצטרכתי לסגור קבוצות קבוצות כדי לבדוק באיזה קבוצת עמודים היתה הבעיה וככה צמצמתי עד שהגעתי לעמוד שבו היתה תמונה שלא התיישבה טוב באינדיזיין.
החלפתי והכל בא על מקומו בשלום.

אולי גם אצלך יש בעיה עם אחת התמונות שלא נותנת לסגור ל PDF.

• הוסף לסימניות
היום בבוקר הדלקת אותו אחרי הלילה שהיה כבוי.

• הוסף לסימניות
מה יכולה להיות הבעיה בתמונות חוץ מהטמעה?

• הוסף לסימניות
בדקו את הרזלוציות של התמונות, אם אין משהוא חריג.

• הוסף לסימניות
קרה לי את אותו בעיה בשבוע האחרון, ג"כ בסגירת מגזין 130 עמ'
ניסיתי לסגור קבוצות קבוצות, ולא היה שום בעיה באף קובץ,
לא היה לי ברירה, סגרתי קבוצות קבוצות וצירפתי אותם אח"כ ב-pdf
בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה