כללי עזרה דחופה באינדיזיין

• הוסף לסימניות
שכחתי איך מצופפים טורים באינדיזיין. מישהו יכול לעזור? תודה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מעוף;639415:

אולי לא הסברתי את עצמי נכון כי בכל אופן זה לא עשה לי כלום. איך אני מצמידה את הטורים אחד לשני?

• הוסף לסימניות
לא הבנתי את כוונתך...

• הוסף לסימניות
למה כוונתך "לצופף"?
יש כמה אפשרויות לפרש את המילה-
אם תפרטי אולי תהיה לי תשובה.:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ort;639482:
למה כוונתך "לצופף"?
יש כמה אפשרויות לפרש את המילה-
אם תפרטי אולי תהיה לי תשובה.:)

שהרווח בין טור לטור יהיה לדוג' 2 מ"מ ולא 10 מ"מ.
עכשיו זה מובן?

• הוסף לסימניות
בוחרים את תיבת הטקסט, ובסרגל המופיע למעלה, באייקון הבא:

קבצים מצורפים

• לכידה.JPG
    KB 30.3 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
עכשיו קלטתי את הבעי'ה, הרווח מצוין כ-0 אך עדין יש רווח בינהם מישהו יודע להסביר מה לי למה?

• הוסף לסימניות
כנראה שכשלחצת על הגדרות תיבת הטקסט לא שמת לב להגדרות של המרחק של הטקסט מהשוליים של התיבה.
(מה שהראו לך קודם הוא הרווח החיצוני בין התיבות, תבדקי את הרווח הפנימי בין הטקסט לקצה התיבה)

• הוסף לסימניות
כבר הייתי בטוחה ש"וואו איפה השכל שלי" אבל לא, השכל נשאר במקום והטורים - למרות כל הנסיונות ממאנים להיצמד זה לזה.

• הוסף לסימניות
כבר הייתי בטוחה ש"וואו איפה השכל שלי" אבל לא, השכל נשאר במקום והטורים - למרות כל הנסיונות ממאנים להיצמד זה לזה.

• הוסף לסימניות
O.K. אז מסתבר שבכל זאת ברח לאן שהוא והנה הוא הגיע... בכ"א תודה רבה לכל העוזרים והמסייעים.

• הוסף לסימניות
יש ישור "בלוק" לטקסט?
אם לא, כנראה שזאת הבעיה..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה