כללי עזרה דחופה באינדיזיין!!!

• הוסף לסימניות
איך הופכים כיוון מסמך משמאל לימין שיהיה מימין לשמאל???
מחיפוש בגוגל הבנתי שיש פקודה בשעת פתיחת המסמך שנקראת "BINDING" אבל לי אין שום פקודה כזו!
אנא מכם!! אני תקועה באמצע העימוד!!! אם יש משהוא/י שיודע איך אפשר להפוך את כיוון המסמך אודה לו מאד!!!
ואגב, התוכנה שלי היא באנגלית

תודה רבה!!!

• הוסף לסימניות
אכן, בשעת פתיחת המסמך יש פקודת כיוון כריכה שנקראת binding
ואפשר להגיע אליה גם דרך File -> Document setup

אולי בגירסת אינדיזיין רגילה (ולא ME) זה לא קיים? לא יודע, אבל ייתכן...

• הוסף לסימניות
אין לי פקודה כזו בדוקומנט סט אפ! מה עושים?

• הוסף לסימניות
מחליפים גירסת אינדיזיין לגירסת אינדיזיין ME, המיועדת לעבודה עם שפות הנכתבות מימין לשמאל

• הוסף לסימניות
אולי אין לכם ME?
חושב שאפשר להפוך באינדזיין אחר ולהחזיר חזרה את הקובץ.
השאלה היא, מה אתם צריכים להפוך? רק כיוון כריכה ומספרי עמוד?
או חלקי טקסט ומיקום שונה של אובייקטים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלמה;718455:
אולי אין לכם ME?
חושב שאפשר להפוך באינדזיין אחר ולהחזיר חזרה את הקובץ.
השאלה היא, מה אתם צריכים להפוך? רק כיוון כריכה ומספרי עמוד?
או חלקי טקסט ומיקום שונה של אובייקטים?

אם כיוון הכריכה זו הייתה הבעיה היחידה בעבודה בגירסת אינדיזיין רגילה, אז ניחא, אבל הרי אם היא תעמד ככה היא עלולה להסתבך בעוד דברים רבים.
עדיף לחסוך ממנה את זה ולומר לה לעבור לגירסת ME וזהו.

נכתב ע"י חיה 770;718458:
type> story
+ בחירת האפשרויות הרצויה בתחתית החלון

היא לא שואלת על כיוון הכתיבה אלא על כיוון הכריכה הכללי - מימין לשמאל ולא כבאנגלית משמאל לימין

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;718459:
אם כיוון הכריכה זו הייתה הבעיה היחידה בעבודה בגירסת אינדיזיין רגילה, אז ניחא, אבל הרי אם היא תעמד ככה היא עלולה להסתבך בעוד דברים רבים.
עדיף לחסוך ממנה את זה ולומר לה לעבור לגירסת ME וזהו.
מCS5 יש דבר מהפכני.
אם מייצרים קובץ ME, אפשר לפתוח גם בגרסה רגילה והתכנה "תזכור" זאת לטובה.
גם ביצירת עמודים או תיבות טקסט חדשות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלמה;718465:
מCS5 יש דבר מהפכני.
אם מייצרים קובץ ME, אפשר לפתוח גם בגרסה רגילה והתכנה "תזכור" זאת לטובה.
גם ביצירת עמודים או תיבות טקסט חדשות.

מה לגבי ניקוד, מיקום דיאקריטים וכו'?

• הוסף לסימניות
[הטקסט והאובייקטים באים בסדר (אחרי שעבדתי קשה לשנות כל מיני הגדרות) הבעייה העיקרית שלי זה הכיוון של המסמך, כל הטקסט המשורשר הולך לי משמאל לימין במקום להיפך!!!
אודה לכם אם תענו לי איך לשנות את ההגדרות!!!

• הוסף לסימניות
אין לי אפשרות כזו בסטורי. מה עושים?

• הוסף לסימניות
נסו לפתוח את הקובץ במחשב שיש בו ME, אחרי שתהפכו את כיוון ה"סטורי" אינדזיין שהיא לא ME תזכור את כיווני המלל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה