כללי עזרה דחופה באמת

• הוסף לסימניות
שלחתי קבצים להדפסה בשביל לקוחה שעושה היום בת מצוה
בפרינט טאון בבני ברק רחוב אמרי ברוך 1 בשיחה אתמול עם המזכירה היא אמרה לי שהם עובדים היום
בפועל הלקוחה הגיעה לקחת את הקבצים והכל סגור , אם מי אני יכולה לדבר, אתם מכירים את המזכירה שם או את העובדים, בעל הבית?
הלקוחה בלחץ אטמוספרי ואני לא נעים לי מאד חלק גדול מהתוכנית מבוסס על ההדפסות
מה עושים? תעזרו לי

• הוסף לסימניות
חפשו בית דפוס פתוח.
אף אחד לא יבוא לפתוח ללקוחה במיוחד...

• הוסף לסימניות
איזה בית דפוס פתוח בבני ברק שיסכים לעשות לי מהרג להרגע
ומי אמור לספוג את הנזקים?

• הוסף לסימניות
איזה בית דפוס פתוח בבני ברק שיסכים לעשות לי מהרג להרגע
ומי אמור לספוג את הנזקים?

לוידעת. שהלקוחה תרים טלפונים.. או בתי דפוס בבית..
נזקים? החומר הודפס? אולי לא בטוח שהודפס בכלל..
את אמרת ללקוחה ללכת היום?

• הוסף לסימניות
אני דיברתי עם המזכירה אתמול והיא אמרה לי שהם עובדים היום
אבל לא עונים לטלפונים למיילים
לא יודעת מה קורה שם
תכלס היא צריכה את הקבצים

• הוסף לסימניות
זה כמו שיעבדו ביום העצמאות...
בד"כ לא עובדים אלא רק בעלי עסק פרטי שחבל להם על יום העבודה ולא צריכים להעסיק עובד בתשלום כפול..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה