עזרה דחופה בבקשה- דרופבוקס

• הוסף לסימניות
אני צריכה לשלוח 900 מגה בייט בדחיפות, וזה גדול מדי לג'מבומייל. הורדתי דרופבוקס ואין לי מושג מה עושים. החומר צריך להגיע בתוך שעה... מישו יכול לעזור?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דאבל אימפקט;1076234:
אני צריכה לשלוח 900 מגה בייט בדחיפות, וזה גדול מדי לג'מבומייל. הורדתי דרופבוקס ואין לי מושג מה עושים. החומר צריך להגיע בתוך שעה... מישו יכול לעזור?

לשלם בג'מבו מייל משהוא כמו 15 ש"ח
יגיע מהר ובשלום בעז"ה
דרופבוקס יכול לקחת לך גם כמה שעות עד שזה יעלה בשלמות

• הוסף לסימניות
כמו"כ, ניתן לחלק לשני חלקים. גם יותר בטוח בהעלאה, שאם נתקע באמצע נתקע רק 400 מגה, וגם בחינם.

• הוסף לסימניות
אני לא רוצה להתחיל עם תשלומים ברשת. אין דרך אחרת?

• הוסף לסימניות
הרגע כתבתי.
בדרופבוקס, אם כותבים לו שיעלה בשיא העוצמה עפ"י רוב הוא בסדר.

• הוסף לסימניות
ואז מה? העלתי, יש אייקון של שיתוף תיקייה, ואז כותבים למי לשלוח?
אם אעתיק את הקישור לדף ההעלאות ואשלח במייל לנמען זה גם יעבוד כשיתוף?

• הוסף לסימניות
אבל יוכלו לקחת משם את הקבצים נכון?

• הוסף לסימניות
מצוין, תודה רבה!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה