עזרה דחופה בבקשה!

• הוסף לסימניות
אני צריכה עזרה דחופה בשני עניינים, אשמח אם תוכלו לעזור לי בבקשה!

האחד הוא: אני צריכה להכניס כיתוב לתוך הציור שציירתי במנגה, וכמובן אין אפשרות כתיבה בעברית במנגה. ואם אני מעבירה לפוטושופ הכתב בעברית יוצא ככתב מראה, מה אפשר לעשות?
השני הוא: אני צריכה לצייר דמות ע"פ תמונה רק שאני ממש גרועה בזה ואני צריכה הכוונה איך לגרום לדמות להראות כמה שיותר דומה.
העניין הוא שהדמות המקורית היא עם משקפיים ונתבקשתי לציירו בלעדיהם.

תודה מראש!

זה האיש...וזה מה שציירתי...

• הוסף לסימניות
כי לedit - preferences- typ

ותחליפי ל middle eastern
סגרי את הפוטושופ ופתחי מחדש.
זה אמור לעבוד.

ודווקא הדמות שציירת במנגה מזכירה את האדם שאת צריכה לצייר חח מצחיק :)

• הוסף לסימניות
תודה ליבליב!:) אני גם חושבת שהוא דומה אבל הלקוח טוען שזה לא מספיק:(

ובדקתי מה שכתבת לי על הפוטושופ והוא כבר על הכיוונון הזה...וזה עובד!
כנראה שהתבלבלתי לרגע עם המחשב במכללה:D:p

• הוסף לסימניות
אה אז זה כן אמור להיות הוא?
חשבתי שאת אמורה לצייר אותו בציור ריאלסטי.
נסי לעשות לו עינים עצובות יותר(שהזוית שלהם תיהיה כלפי מטה) ועפעפים נופלות
ושימי לב לצורת סנטר שלו
ואוזניים טיפה יותר גדולות

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יופי אז תסדרי את כל המחשבים במכללה ועשי חסד עם כולם!:)
בהצלחה!
*סנטר-צוואר התכוונתי..

• הוסף לסימניות
זה נראה טוב אהבתי את הפוזה של הדמות..

יכול להיות שברגע שתצבעי את הדמות הלקוח יראה את הדימיון..
דבר נוסף אולי בגלל שזו הפוזה, אבל זה טיפה מוזר שאין צוואר וגם הצווארון של החולצה די נעלם..זה נותן תחושה של ראש מרובע וגדול, לעומת התמונה, שבה הפנים נראות טיפה מאורכות

• הוסף לסימניות
תודה על ההערהל הטקסט בפוטושופ. עזר לי גם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה