Elementor עזרה דחופה בגלריות מוצר יחיד

• הוסף לסימניות
עזרה דחופה!
יש לי באתר תמונות שכל אחת מהן בגודל שונה.
כרגע אין ללקוחה אפשרות לשנות את הגדלים.
אני הגדרתי שהן יהיו גודל של 300*300 כדי שיהיו שוות בגודל -
אבל זה גורם לטשטוש, ולהורדת האיכות.
יש דרך אחרת לפתור את הבעיה? דחוף. תודה
(משתמשת בג'ט)
@ראובן ליבוביץ

• הוסף לסימניות
מה שיהיה לך הכי טוב כרגע אבל זה עבודת נמלים ללכת לאתר הזה יש שם אפשרות לבחירה מרובה של תמונות ולהגדיר להן 300*300 אם את יודעת להשתמש באתר הזה, נפלא, אם לא אשתדל להעלות מדריך לאופטימיזציה לתמונות (מדריך שאני כבר הרבה זמן רוצה להעלות, אולי בזכותך זה יצא לפועל ;)).
זה כמובן פתרון זמני, אח"כ נצטרך לחשוב על משהו לאורך זמן.
עכשיו אני חושב,
אולי תנסי בגודל של התמונה לעשות לו הכלה במקום כיסוי או כל הגדרה אחרת שהיא לא כיסוי אולי הוא יעבוד יותר טוב.

• הוסף לסימניות
מה שיהיה לך הכי טוב כרגע אבל זה עבודת נמלים ללכת לאתר הזה יש שם אפשרות לבחירה מרובה של תמונות ולהגדיר להן 300*300 אם את יודעת להשתמש באתר הזה, נפלא, אם לא אשתדל להעלות מדריך לאופטימיזציה לתמונות (מדריך שאני כבר הרבה זמן רוצה להעלות, אולי בזכותך זה יצא לפועל ;)).
זה כמובן פתרון זמני, אח"כ נצטרך לחשוב על משהו לאורך זמן.
עכשיו אני חושב,
אולי תנסי בגודל של התמונה לעשות לו הכלה במקום כיסוי או כל הגדרה אחרת שהיא לא כיסוי אולי הוא יעבוד יותר טוב.
תודה רבה אין מילים,
אני אנסה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה