כללי עזרה דחופה בגרפ באינדזיין - חיפוש כותרת

• הוסף לסימניות
איך עושים חיפוש כותרת והחלפת הסגנון הכותרת בסגנון פסקה
מצ"ב דוגמא לבעיה

נ.ב.
סגנון הפסקה של הכותרת כמו הסגנון פסקה של שאר הפסקאות

קבצים מצורפים

• דוגמא לגרפ שאני מחפש.jpg
    דוגמא לגרפ שאני מחפש.jpg
    KB 78.2 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
אתה יכול לחפש פסקה שכולה בולד.
ככה:
^.+?/r
שפרושו - תחילת פסקה תו כשלהוא או רצף בין נמצאים בין אם לאו, וסוף פסקה, ובעיצוב תכתוב תבניות תו בסיסיות - בולד.

• הוסף לסימניות
אני מקבל הודעה שלא נמצא שום דבר.

נ.ב.
אני צריך עוד גרפ על אותו השורה
שסוף שורה יתווסף # בכדי שאוכל להחליף את זה אח"כ בעיטור

• הוסף לסימניות
הסתדרתי עם זה כבר, והנה הפתרון

עם הפתרון של ונתנו10

ניתן לבדל אותו באמצעות מאפיינים מסויימים.
נניח וכל כותרת הוא לא יותר מ50 תווים. והוא לא מסתיים בנקודה.
נוכל לחפש תחילת פסקה ^ שיש אחריו עד 50 תווים .{1,50} ובסוף אין לו נקודה [^.] שמסתיים באנטר \r
^(.{1,50}[^.])(\r)

תודה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה