כללי עזרה דחופה בדחיסה

• הוסף לסימניות
אני לא מצליחה לדחוס קובץ של 60 ג'יגה בתוכנת ראר
מישהו יכול להסביר לי איך שולחים-דחוף דחוף דחוף..!!
תודה רבה

• הוסף לסימניות
זה דחוף נורא!!!!
מישהו יכול לעזור

• הוסף לסימניות
מה אי אפשר לכווץ אותו בראר??

• הוסף לסימניות
ראר מכווץ ברמה מסוימת מאוד ולא בהרבה בכלל.

• הוסף לסימניות
שולחים אותו על דיסק

• הוסף לסימניות
דובר צדק, אין שום דיסק שמכיל 60 ג'יגה! אלא אם כן התכוונת לדיסק נייד.
בג'מבו מייל אפשר לשלוח עד 200 מגה בלבד. אפילו בftp של פרוג אפשר רק עד חצי ג'יגה.
כנראה שמדובר בקובץ פתוח, לא? או שתסגרי ותצמצמי אותו, או שתעבירי בדיסק קשיח נייד.

• הוסף לסימניות
זה באמת מה שאני אעשה- אשלח מבית שמש לירושלים.

• הוסף לסימניות
אוי סליחה פתאום אני מגלה את הטעות הנוראה שכתבתי מרוב בלבול ג'יגה ולא מגה בייט
ממש ממש טעות.
עכשיו יש למישהו אפשרות לעזור לי
תודה וסליחה.

• הוסף לסימניות
אכן התכוונתי לדיסק נייד, ובאמת התפלאתי איזו עבודה שוקלת כ"כ הרבה, 60 ג'יגה...
אך אם מדובר ב60 מ"ב - שזה הרבה יותר הגיוני, כמדומני שאפילו בג'ימייל אפשר לשלוח כזה גודל

• הוסף לסימניות
את יכולה להוריד את זה לרפידשייר ולשלוח לינק למי שצריך לקבל או להיות פרוג זהב ולהכניס את זה בFTP ולשלוח לינק ללקוח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה