אני לא יודע מה הכוונה חולים כרוניים אבל לפחות אחד מהם מוגדר אונקולוגי ועדיין יש קשיים@עוד אחד שיודע , האם בני המשפחה שמדוברים מוגדרים בקופת חולים כ"חולים כרוניים"?
זה משהו שמקל מאד על הוצאת התחייבויות בתחום המחלה המוגדרת.
רופא הילדים/משפחה אמור לטפל בזה מול הקופה.
בנוסף, נסו לפנות לעובדת הסוציאלית של הסניף שלכם, היא תוכל להדריך אתכם בעניין.
רפואה שלימה ובריאות איתנה
הלוואי עלינומה זאת אומרת אומרת לא רוצים?
אם זה טובת המטופל שיעשו את זה
היו לי כמה מקרים בקופח שגם כן הדרג הגבוה לא רצה לאשר ובכמה מקרים (לפחות 3 שאני זוכרת עכשיו) שמנהלת מרפאה שאלה את הרופא אם זה זה צורך הרופא אמר צורך דחוף...
והם שתיהם ביחד נלחמו עד שקיבלנו את כך האישורים... ובפעם אחת לפחות הרופא נלחם הרבה מעבר ליכולות שלו והצליח להגיע רחוק...
דברים שרופאים בכירים מאוד אמרו לנו תתיאשו את זה הם לא ישלמו...
ופעמים בדברים שלפי הפורטוקול לא היה חייב אך לדעת כל הרופאים זה היה חשוב מאוד לטובת הטיפול בה
ואני מדברת על התחייבויות, ובקשות לתרופות חריגות (29ג)
מסכים עם כל מילה למרבה הצערמנסיון עם מאוחדת, כל התחייבות - תחנונים וכריעות ברך
למדנו לגשת מראש למנהל הסניף אבל נראה שיש לו מעט מאד כח.
עושה רושם שעושים הכל כדי להמאיס על החולים את מחלתם ולו מהפן הבירוקרטי
יש לכם אפשרות לעבור קופה?
אנחנו עוד לא עשינו זאת מכמה סיבות (אזור הנוחות ביניהן) אבל הומלץ לנו בין השאר.
לחילופין, אתם מכירים מישהו מבפנים שיעזור עם ויטמין P?
נכון אבל יותר זה ענין של נוחות (בעברית: מרחק מהסניף) וכאשר צריכים את שירותי הקופה באופן תדיר זה אפי' משמעותי הרבה יותרהעניין הוא שאם יש להם רופא שכבר מכיר את התיק הרפואי לעומקו זה לא כ"כ פשוט לעבור קופה
האם היה לכם נסיון בסיפורים מורכבים (הרבה התחייבויות מסוגים שונים)? ובאופן כרוני?מאוחדת מאוד קשים בהתחייבויות, מהסיבה הפשוטה שזו קופה ענייה..
בלאומית, הכל הולך הרבה יותר בקלות (אמנם גם היא קופה ענייה, אך הרבה פחות מבוטחים)
(הכל מנסיון)
דווקא יכול להיות רעיון נבדוק את זהלנסות לעבור סניף בתוך הקופה.
תנסו לברר אם יש סניף אחר באזורכם שלמזכירות ולמנהל/ת הסניף יש יותר מוטיבציה לעזור.
מניסיון לשי במאוחדת בצפון. היה לי מזכירה ראשית שהייתה בקשר טוב עם אשתי וכל מה שרצינו קיבלנו
ב"ה ובעז"ה לא.האם היה לכם נסיון בסיפורים מורכבים (הרבה התחייבויות מסוגים שונים)? ובאופן כרוני?
איכשהו היה לי ברור שאני יודעת איזה קופ"ח מדובר ואני רואה שלא התבדיתיהסיפור שלנו לא נעים ומאוד מקומם!!!
יש לנו סיפור משפחתי של ענין רפואי כרוני שמשפיע על מספר בני משפחה (כמובן שלא נוכל לפרט יותר משום צנעת הפרט)
המציאות הזאת מכתיבה לנו לצערנו צורך בטיפולים רבים מאוד ושונים הן אצל רופאים מומחים הן במרפאות חוץ והן בניתוחים ושאר פרצדורות ל"ע.
הקצב שבו אנו נזקקים לשירותי הרפואה הוא כאמור גבוה מאוד (ממוצע של פעמיים שלוש בכל שבוע בנושאים מגוונים)!!
כבר התרגלנו למציאות הנ"ל ומודים להשם בכל רגע ומנסים לתמרן בין כל המשימות כולל כל הכרוך בניהול הבית בנוסף לכל הנ"ל.
למרבה הפלא הקושי הגדול ביותר במצב הקיים אינו הריצה לכל הרופאים והטיפולים או הטירדה וכאב הראש והגוף (והנפש) שקשורים לכל זה אלא ההתמודדות היומיומית עם קופ"ח!!!
כלו' אנו נדרשים שוב ושוב לחזור על אותם בקשות להתחייבויות ונתקלים בהתנהלות ובכללים בלתי סבירים. אולי למי שמבקש התחייבות פעם בתקופה זה לא נשמע גרוע כל כך אבל כאשר קצב הגשת הבקשות הוא כמה פעמים בשבוע קשה עד בלתי אפשרי לעמוד בכל הדרישות, דהיינו - פה חסר מסמך שבו מופיע במפורש את הצורך ברופא המסוים הזה במקום המסוים הזה ובקוד המדויק הזה וכן על זה הדרך.
ביכולתנו להוציא ספר עב כרס של סיפורים הזויים של אי אישור התחייבויות או לחילופין טרטור שלם להשיג עוד אישור ועוד מסמך.
אני מדגיש אין מדובר כלל על עניינים של לפנים משורת הדין אלא בדברים הכלולים בוודאות בסל הבריאות (וכמו שאנחנו שואלים לא פעם את הקופה האם עולה בדעתכם שאנחנו ניגשים לניתוח זה כי משעמם לנו?!)
מניתוח המצב נראה שעיקר הבעיה שמישהו שם בחלונות הגבוהים לא מודע לצרכים שלנו ולכותרת שגורמת לבקשות חוזרות של אותם התחייבויות שוב ושוב כך שצריך לכאו' למצוא פתרון למצבים כרוניים. או לחילופין יתכן שמדובר בניסיון לנער אותנו מהקופה.
לכן אני מבקש את עזרת הציבור האם למישהו יש רעיון או דרך להשפיע שם או לחילופין להציע פתרון אחר או קופה שבה יותר קל להשיג התחייבויות או כל פתרון אחר.
תודה רבה
ברגע שקראתי את הכאב של פותח האשכולאתם מוכרים בקופה?
אז תעשה טובה לעצמךמאוחדת
האמת שגם את זה ניסינו אבל כנראה שהם היו עסוקים בדברים חשובים יותר כי עד היום לא קיבלנו תשובהאוי!
זה כ"כ מתסכל
שמסתכלים על בנ"א עם סיבוך רפואי כאילו הוא ממציא מחלות
וכאילו הוא מחפש לאיזה רופאים ובדיקות ללכת....
כאילו לא מספיק הסיבוך עצמו
שאתם משועממים גם להתחנן לקבל התחייבויות...
אם יש מישהו שמאובחן עם משהו כרוני
תגדירו אותו במערכת כחולה כרוני
כך לא צריך להוציא על כל טיפול התחיבות, אלא יש התחיבות מראש על חצי שנה (עד כמה שאני זוכרת)
ורק על דברים חריגים תצטרכו התחיבות נפרדת.
אולי תנסו לערב את שר הבריאות או מישהו מקורב אליו
שינער אם המערכת?
כן כך אנחנו עובדים כבר כמה שנים אבל זה באמת מייאש... אבל בכל אופן לקחתי כמה טיפים... (איך יודעים מי העו"ס האחראי?)איכשהו היה לי ברור שאני יודעת איזה קופ"ח מדובר ואני רואה שלא התבדיתי
מה שלנו עזר, ספציפית, מול הקופה-
תלונות למשרד הבריאות, בלי להתייפייף ובלי להתנחמד, גם כשהעו"ס או הרופאה מתקשרת בהיסטריה למה התלוננו.
להיות כמה שיותר מוכנים מראש. לאחר מעשה או ברגע האפס יותר קשה לאנשים לתקתק עזרה.
להיות בקשר עם העו"ס של הסניף/היחידה המתאימה בקופ"ח. לא לפחד להפיל עליה משימות.
לא להתבייש לטרטר אותם על כל פיפס.
ולא לוותר על שום דבר, לא להתייאש! כי אחרי פעם אחת שתוותרו על התחייבות מסוימת ותסכימו כבר לשלם לבד כי לא שווה לכם הבירוק' זה יקרה מהר מאוד שוב.
בריאות איתנה
לא נחשבת לקופה טובה לחולים כרוניים.מאוחדת
rhon.co.il
חשבון ופרופיל
על מנת ליצור ולנהל את חשבון Temu, נוכל לאסוף את מספר הטלפון הנייד או כתובת הדואר האלקטרוני שלך שישמשו כפרטי כניסה לחשבון . אם בחירתך תהיה להיכנס או להתחבר באמצעות שירותי צד שלישי חיצוניים, כגון Facebook או Google, זוהי הסכמתך שייתכן ונאסוף את תמונת הפרופיל, שם המשתמש וכתובת הדואר האלקטרוני שמקושרים עם ספק השירות הרלוונטי שהנו צד שלישי. אנחנו גם אוספים את הגדרות והעדפות חשבון Temu.
רכישות
על מנת להשלים עסקאות ולממש הזמנות, אנו אוספים מידע הקשור להזמנה שלך בשירות (למשל, היסטוריית עסקאות), פרטי תשלום הנדרשים כדי להשלים את העסקה (למשל מספר כרטיס תשלום או נתוני תשלום צד שלישי הנדרשים לטובת התשלום), הכתובת שלך למשלוח (למשל עיר, מדינה, ארץ מגורים, מיקוד), ופרטי יצירת קשר עם הנמען (למשל שם, מספר טלפון נייד). בישראל, כדי להשלים את תהליך השחרור מהמכס, אנחנו עשויים לאסוף מספר תעודת זהות ישראלית או מספר דרכון, מכיוון שרשויות המכס בישראל מחייבות הוספת מידע בעת קבלת החבילה, כגון מספר דרכון או מספר תעודת זהות ישראלית לצורכי שחרור מהמכס. במידה והמידע הזה לא יימסר לנו או אם יימסר לנו באופן שגוי, יתכן שלא ניתן יהיה לשחרר את החבילה מהמכס.
פעילויות שירות התמיכה בלקוחות
בעת יצירת קשר עם צוות שירות הלקוחות באמצעות שימוש בפונקציות התמיכה בלקוחות, ערוצי מדיה חברתית או בכל אמצעי אחר, אנחנו נאסוף את היסטוריית התקשורת שלך עמנו כמאמץ מתמשך לשפר את שירות הלקוחות ואת התמיכה בהם.
מידע שנאסף בעת יצירת קשר עמנו
בעת יצירת קשר עמנו, אנחנו אוספים את המידע שנשלח אלינו, כגון דוחות, משוב או שאלות לגבי השימוש בשירות או מידע לגבי הפרות של תנאי השימוש שלנו או כללי מדיניות אחרים.
שיחות צ'אט עם שותפי סחר
בעת קיום שיחות צ'אט עם שותפי סחר ב-Temu, אנחנו אוספים את תקשורת הצ'אט ומידע קשור אחר.
תוכן שמופק על ידי המשתמש
בעת מתן סקירות ודירוגי מוצרים בשירות, אנחנו אוספים את המידע הזה, כולל תמונות, סרטונים או טקסט נלווים, כמו גם מטה-נתונים קשורים.
מבצעי קידום מכירות והשתתפות באירועים
אנחנו אוספים מידע ששותף באופן יזום על ידך בעת השתתפות בתחרויות, מבצעי קידום מכירות או סקרים, כגון פרטי קר שנמסרו בעת כניסה למבצע, תחרות או קבלת מתנות באמצעות השירות. אנחנו עושים זאת כדי ליידע אותך לגבי זכייה, על מנת שנוכל לאמת את זהותך ו/או כדי לשלוח את הפרס. בחלק מהמקרים, ייתכן ונדרוש פרטים נוספים כחלק מתהליך ההשתתפות, כגון בחירת הפרס שברצונך לזכות בו. ההצטרפות להגרלות ותחרויות נעשית מבחירה. מומלץ לקרוא את הכללים ואת שאר המידע הרלוונטי לכל הגרלה או תחרות שאליה מתבצעת הצטרפות. בנוסף, אנחנו אוספים מידע לגבי העדפותיך בהקשר של קבלת תקשורת שיווקית מאתנו, כמו גם לגבי האינטראקציות שלך עמן.
נתונים אחרים שאינם מפורטים באופן מפורש כאן
אנחנו נעשה שימוש בנתונים אחרים שנקבל ממך, כמפורט במדיניות פרטיות זו או לכל מטרה אחרת, כפי שהוסבר לך במועד איסוף המידע האישי.
ספקי נתונים
כגון שירותי מידע ומעניקי רישיונות נתונים שמספקים מידע דמוגרפי ומידע אחר, כדי לעזור לנו, בין השאר, לזהות פעולות הונאה.
שותפי שיווק
כגון שותפי מאמצי שיווק משותפים ומעניקי חסות משותפים לאירועים.
מקורות ציבוריים
כגון רשויות ממשלתיות, רשומות ציבוריות ומקורות פרסום זמינים אחרים.
שירותי צדדים שלישיים אחרים
אנחנו עשויים לקבל את המידע האישי שלך שירותי צדדים שלישיים אחרים, כגון:
- שירותי מדיה חברתית – ממנה אנחנו עשויים לאסוף מידע כגון שם המשתמש, סיסמה, תמונת פרופיל וכתובת דואר אלקטרוני, המשויכים לספק השירות הרלוונטי, אם בחרת להירשם או להיכנס לשירות באמצעות השירות הזה שהנו צד שלישי.
- ספקי שירותי לוגיסטיקה – כדי לטפל באופן יעיל בהזמנות, עלינו לקבל את נתוני הלוגיסטיקה שלך מספקי שירותי הלוגיסטיקה, כגון התקדמות השילוח/המסירה והכתובת למסירת החבילה.
נתוני המכשיר
אנחנו אוספים נתונים מסוימים אודות המכשיר בו בוצע שימוש כדי להיכנס אל השירות, כגון דגם המכשיר, נתוני מערכת ההפעלה, הגדרות שפה, מזהים ייחודיים (כולל מזהים שמשמשים למטרות פרסום).
נתוני ששימוש בשירות
אנחנו אוספים נתונים אודות האינטראקציות שלך עם השירות, כולל צפייה בדפים, משך השהות בכל דף, המקור ממנו הגעת אל הדף, האינטראקציות שלך עם הדף, אם מתבצעת פתיחה של הודעות שמתקבלות מאתנו בדואר אלקטרוני והאם מתבצעת לחיצה על קישורים בהודעות שמתקבלות מאתנו.
נתוני מיקום
אנחנו אוספים את המיקום שלך בקירוב, בהתבסס על נתונים טכניים (כגון כתובת IP).
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים