עזרה דחופה בהחלטה! תכנון מטבח חדש

• הוסף לסימניות
אשמח לעזרתכם הדחופה,
אני עומדת בפני שיפוץ מטבח,
מצרפת את התוכנית
המיקום של השולחן תקוע לי מאד
אני רוצה להחליפו עם המזווה שנמצא ליד המקרר בכניסה למטבח בצד ימין,
בשל כך אני נדרשת ליצירתיות לגודל השולחן וצורתו,
יש לכם רעיונות???
4.jpg

• הוסף לסימניות
אני הייתי בוחרת לקחת את כל החלק הימני ויוצרת ממנו פינת אוכל חמימה לכל בני המשפחה
כי אין כמו מקום שנעים לשבת לאכול בו בשביל ליצור אוירה טובה בבית, ובכלל...
את המקרר הייתי שמה במקום שמתחיל השולחן
אם את רוצה שיגמר בקו ישר עם הארונות, תבדאי אופציה של מקרר אינטגרלי
או אם מדי יקר יש אופציה וצריך לבדוק אם ניתן להוריד מעובי הקיר שמאחורי המקרר וליצור עוד עומק למקרר
לגבי המזווה אולי חלק מהארונות בכניסה השמאלית? אם את חולמת על מזווה גדול, אולי זה לא יתן לך את המענה לחלום שלך, אבל, תרוויחי פינת אוכל מדהימה וזה בעיני יותר חשוב
בהצלחה !
נ.ב. כמובן שהכל בהסתכלות ממבט על ומבלי לדעת מידות מדוייקות

• הוסף לסימניות
דומה לזה
אני הייתי בוחרת לקחת את כל החלק הימני ויוצרת ממנו פינת אוכל חמימה לכל בני המשפחה
כי אין כמו מקום שנעים לשבת לאכול בו בשביל ליצור אוירה טובה בבית, ובכלל...
את המקרר הייתי שמה במקום שמתחיל השולחן
אם את רוצה שיגמר בקו ישר עם הארונות, תבדאי אופציה של מקרר אינטגרלי
או אם מדי יקר יש אופציה וצריך לבדוק אם ניתן להוריד מעובי הקיר שמאחורי המקרר וליצור עוד עומק למקרר
לגבי המזווה אולי חלק מהארונות בכניסה השמאלית? אם את חולמת על מזווה גדול, אולי זה לא יתן לך את המענה לחלום שלך, אבל, תרוויחי פינת אוכל מדהימה וזה בעיני יותר חשוב
בהצלחה !
נ.ב. כמובן שהכל בהסתכלות ממבט על ומבלי לדעת מידות מדוייקות
דומה לזה
המארח.PNG

• הוסף לסימניות
תודה על כל העצות....
יש 2 כניסות למטבח?
האם זה לא דפוק בשביל להכנס למטבח מהפינת אוכל לצאת ולהכנס?

• הוסף לסימניות
תודה על כל העצות....
יש 2 כניסות למטבח?
האם זה לא דפוק בשביל להכנס למטבח מהפינת אוכל לצאת ולהכנס?
המטבח נועד לייצר מזון, פינת האוכל נועדה לצרוך את המזון. זה שימושים שונים לאנשים שונים.

• הוסף לסימניות
יש איש שיש מיקצועי שמתעסק עם שיש למיטבחים ועבודות גרניט פורצלן ועוד. עבודה עיברית ומיקצועית - יהודה 0556692265

קבצים מצורפים

• WhatsApp Image 2018-12-17 at 16.21.27.jpeg
    WhatsApp Image 2018-12-17 at 16.21.27.jpeg
    KB 77.2 · צפיות: 94

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה