אוקיי.(קודם כל זה גבר, זה ניק של אשתי, התנצלותי)
אני רוצה לערוך קטלוג של תמונות שליד כל תמונה יהיה מספר ותמונה (לא משהו מקצועי, משהו למכירה קטנה ביתית)
ויש לי את כל התמונות בקובץ שכל אחד הוא על עמוד שלם
השאלה איך אני מקטין הכל שיהיה על פחות מעמוד שלםאוקיי.
אתה שם את הקובץ תמונה,
וליד כל תמונה שים תיבת טקסט! תעשה לה גלישת טקסט לפני הטקסט!
ברור?
לא עדיף לך לעבוד עם תמונות בPowerPoint(קודם כל זה גבר, זה ניק של אשתי, התנצלותי)
אני רוצה לערוך קטלוג של תמונות שליד כל תמונה יהיה מספר ותמונה (לא משהו מקצועי, משהו למכירה קטנה ביתית)
ויש לי את כל התמונות בקובץ שכל אחד הוא על עמוד שלם
כמה תמונות בדף את צריך?השאלה איך אני מקטין הכל שיהיה על פחות מעמוד שלם
מדובר על 145 תמונות
לא מבין בזה כל כךלא עדיף לך לעבוד עם תמונות בPowerPoint
אני יסביר145 תמונות שהם כמו תמונה אחת?
ערכתי.אני יסביר
זה קטלוג שהמרתי מpdf לתמונה ויצא תמונות נפרדות
6/8 בערךכמה תמונות בדף את צריך?
המרתי בפורמט פקטוריערכתי.
אוקיי, עכשיו הקבצי קטנים מספיק?המרתי בפורמט פקטורי
לא הבנת/יאוקיי, עכשיו הקבצי קטנים מספיק?
אוקיילא הבנת/י
המרתי לתמונה והתוצאה היא המון תמונות
בעצם הוא חילץ את כל התמונות בנפרד
עכשיו מה אני עושה עם המתנה הזאת?
פותח וורד, ומביא את התמונות ומסדר, ולטקסט תפתח תיבות טקסטלא הבנת/י
המרתי לתמונה והתוצאה היא המון תמונות
בעצם הוא חילץ את כל התמונות בנפרד
עכשיו מה אני עושה עם המתנה הזאת?
בדיוק!פותח וורד, ומביא את התמונות ומסדר, ולטקסט תפתח תיבות טקסט
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים