מוקד השיבם פעיל 24 שעות של עמותת הביננו, מקווה שמקצועי לא מכיר (העתקתי מעיתון)לא מדובר על משהו לא נשלט אלא משהו פנימי שהוא מרגיש צורך לבטא, זעם ממש מטורף, שבגלל שהוא לא יכול לבטא הוא מרגיש את זה בנשימה ובלב.
יש טלפון או משהוהר' אלכסנדר גולדשמיד
רח' שערי תורה בבית וגן
פסיכולוג מבוגר מומחה גדול
אפשר ורצוי לפנות למיוןלא מדובר על משהו לא נשלט אלא משהו פנימי שהוא מרגיש צורך לבטא, זעם ממש מטורף, שבגלל שהוא לא יכול לבטא הוא מרגיש את זה בנשימה ובלב.
הוא איש יקר בן למעלה מ80גולדשמיד
0546420679
ברכותי
מיון פסיכיאטרי? פחות נראה לי הכיוון. חויה מפוקפקת למי שלא צריך אותה.אפשר ורצוי לפנות למיון
להגיד מי שלח?אלון פרידמן פסיכולוג מקצועי בבני ברק
0528936865
זמין בשעות כאלו וגם הרבה יותר מאוחר.
אפשר.להגיד מי שלח?
על דף הוא כתב דברים מזעזעים מאוד שבא לו לרצוח וכו' ולא אאריך.נראה לי (אם אין למי לפנות עכשיו) יעזור לכתוב על דף את העצבים -את הרגשות לדוג אני כועס אני עצבני וכו
או לכתוב מה עבר עליו
ואז לקמט את הדף חזק/ לקרע לחתיכות קטנות קטנות
או לספר את מה שחווה (אם זה אפשרי) שוב ושוב עוזר להוציא מהלב וגם לא להיות עם זה לבד!
בשורות טובות!!
הוא לא מסוגל לצרוח הוא בקושי יכול לדבר על זהאולי לצאת איתו לים או לאיזה מקום נידח בין ההרים
לצעוק ולצרוח את מר ליבו ולשחרר את המועקה
אם זה אכן מקרה קשה כמו שזה נשמע לא הייתי ממליצה לצאת למקום שיכול לצאת ממנו קצה קצהו של חשש סכנה.אולי לצאת איתו לים או לאיזה מקום נידח בין ההרים
לצעוק ולצרוח את מר ליבו ולשחרר את המועקה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים