עזרה דחופה בחיבור ראוטר ומתאם אלחוטי

• הוסף לסימניות
שלום וברכה
החלפתי בשעה טובה תשתית מהוט לבזק,
הבעיה היא שהשקע של בזק רחוק מהמחשב,
הטכנאי של בזק אמר לי להעמיד את הראוטר ליד השקע של בזק, ולקנות מתאם אלחוטי בשביל הלתחבר למחשב,
ומכיון שהקו טלפון שלי הוא של 013 על כן הוא אמר להשתמש בראושטר שלהם ולעשות זאת לבד.
שאלתי כזאת:
א. איזה כבל מחבר בין שקע טלפון של בזק לראוטר של נטויז'ן?
ב.יש לי בראוטר מחשב ושני קווי טלפון, האם צריך מתאם אלחוטי לכל קו או שיש במתאם שקעים כפי הצורך?
ג. במידה וצריך מתאם לטלפון, איך זה מתחבר לטלפון.

אשמח לכל סיוע בענין.

• הוסף לסימניות
איזה דגם ראוטר מדובר, והאם שקע הטלפון הוא סטנדרטי ?
סעיף ב' לא ברור

• הוסף לסימניות
תודה רבה על המענה

דגם : IAD303

ובענין סעיף ב:
מהראוטר יוצא לי קיום כבל למחשב ועוד שני קווי טלפון, ושלשת המכשירים יהיהו רחוקים מהראוטר,
השאלה היא כיצד זה הולך עם מתאם אלחוטי, האם צריך 3 מתאמים, או שהמתאם עובד באופן אחר.

• הוסף לסימניות
אה, והשקע טלפון הוא מהסוג השטוח, לא מרובע

• הוסף לסימניות
לשקע הטלפון שבקיר, צריך להתחבר "פילטר" מפצל שאליו מחברים כבל שדומה לכבל הטלפון שמתחבר לראוטר, זה לגבי סעיף א'.
כשאת אומרת שתי קווי טלפון מה זאת אומרת, תפרטי בבקשה לגבי כל התשתית שלך בבית כדי שנבין.

• הוסף לסימניות
מתאם אלחוטי אין לו כניסות
הוא נראה כמו נט סטיקומחובר ביו אס בי למחשב.
הוא מקושר אלחוטית אל הראוטר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י qwerrrewq;2133943:
לשקע הטלפון שבקיר, צריך להתחבר "פילטר" מפצל שאליו מחברים כבל שדומה לכבל הטלפון שמתחבר לראוטר, זה לגבי סעיף א'.
כשאת אומרת שתי קווי טלפון מה זאת אומרת, תפרטי בבקשה לגבי כל התשתית שלך בבית כדי שנבין.

תודה רבה
אנסה להסביר יותר, בתקוה שאני עצמי מבינה בדיוק איך הכל עובד.

המצב עד היום: שקע הוט שמחובר לראוטר של 013 וממנו יוצאים 3 כבלים, 1.מחשב 2.טלפון 3.פקס.

המצב היום:
שקע בזק שממוקם רחוק מהמחשב ומהטלפון והפקס. ושם צריך להחבר ראוטר של 013, ואמרו לי שהאינטרנט יגיע למחשב על ידי מתאם אלחוטי.
השאלה שלי היא איך הקו יגיע לטלפון ולפקס, האם גם על ידי מתאם אלחוטי או שחייבים למשוך חוטים מהראוטר עצמו?

תודה רבה שוב

• הוסף לסימניות
לגבי הטלפון והפקס אין אפשרות לקשר אותם באמצעים אלחוטיים, חייבים למתוח כבלים אלא אם כן יש שקע קרוב יותר.
לגבי המחשב אם הוא לא נייד ואין בו כרטיס רשת אלחוטי מובנה - ניתן לחבר כרטיס רשת אלחוטי בתקן USB - ובאופן אלחוטי לחבר לראוטר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י qwerrrewq;2134121:
לגבי הטלפון והפקס אין אפשרות לקשר אותם באמצעים אלחוטיים, חייבים למתוח כבלים אלא אם כן יש שקע קרוב יותר.
לגבי המחשב אם הוא לא נייד ואין בו כרטיס רשת אלחוטי מובנה - ניתן לחבר כרטיס רשת אלחוטי בתקן USB - ובאופן אלחוטי לחבר לראוטר.

תודה רבה,
אם כך אצטרך לשקול שוב את כל הענין (אין לי אפשרות למשוך חוטים)

הועלתם מאד

• הוסף לסימניות
לטלפון יש אופציה לקנות טלפון עם שלוחה שלא צריך חוט לשלוחה שבחדר השני.
פקס, כן צריך חוט, אא"כ הפקס הוא דרך המייל.

החיבורים עצמם אמורים להיראות כך.
שקע אחד מהקיר לראוטר של 013 (את הראוטר של בזק לא צריך כלל, אם מדובר בראוטר חדש של 013).
את המחשב (אם הוא בחיבור חוטי) מחברים לאחד השקעים של הרשת.
את הטלפון מחברים לשקע 1 או 2 שבראוטר (כל מספר הוא קו אחר, אם יש רק קו אחד אז הוא עפ"י רוב קו 1).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;2134253:
לטלפון יש אופציה לקנות טלפון עם שלוחה שלא צריך חוט לשלוחה שבחדר השני.
פקס, כן צריך חוט, אא"כ הפקס הוא דרך המייל.

החיבורים עצמם אמורים להיראות כך.
שקע אחד מהקיר לראוטר של 013 (את הראוטר של בזק לא צריך כלל, אם מדובר בראוטר חדש של 013).
את המחשב (אם הוא בחיבור חוטי) מחברים לאחד השקעים של הרשת.
את הטלפון מחברים לשקע 1 או 2 שבראוטר (כל מספר הוא קו אחר, אם יש רק קו אחד אז הוא עפ"י רוב קו 1).

תודה על הפירוט

• הוסף לסימניות
גם אני בבעיה שאין שקע בחדר של המחשב
האם יש מתאם אלחוטי ולא WIFI
כי אם זב WIFI זה יכול לקלוט גם רשתתות אחרות שאני לא רוצה

• הוסף לסימניות
יש מתאם רשת על גבי חשמל, פיתרון מצויין.

• הוסף לסימניות
אפשר הסבר מה הכוונה על גבי חשמל?
אני מחברת לשקע חשמל בחדר?
היכן רוכשים?

• הוסף לסימניות
אם השאלה בחיבור הטלפון הנייח לשקע של בזק אתם חייבים פילטר ולא מפצל פשוט

כזה

• הוסף לסימניות
כרגע בשקע של בזק יש תקע שמחובר ישירות למודם.
והתקע הזה נראה בדיוק כמו התקע של הטלפון.
אז לכאורה אני צריכה מפצל של 2 תקעי טלפון
כמו זה השלישי:
https://www.belshop.co.il/Category.aspx?cid=352
זה נכון?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה