כללי עזרה דחופה ביותר בסגירת קובץ!

• הוסף לסימניות
אני צריכה לסגור קובץ פוטושופ כבד יחסית בדחיפות, והמחשב מסרב לסגור לי אותו "because program error". יש למישהו/י מושג מה אפשר לעשות???

• הוסף לסימניות
שמרי בשם אחר בקובץ PSD,
סגרי את התוכנה,
אתחלי המחשב.
הפעילי את פוטו', ונסי שוב לשמור בפורמט הרצוי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוגב ברדה;878736:
שמרי בשם אחר בקובץ PSD,
סגרי את התוכנה,
אתחלי המחשב.
הפעילי את פוטו', ונסי שוב לשמור בפורמט הרצוי.

תודה, אך לא עזר לי. יש רעיונות נוספים?

• הוסף לסימניות
מה גודל הקובץ מבחינת רזולוציה, שטח גריד?
לאיזה פורמט את רוצה לייצא?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שירת;878744:
תודה, אך לא עזר לי. יש רעיונות נוספים?

יש פורמט שונה מפוטושופ, לקבצים גדולים. שמו באפשרויות בעברית נ'ל מסמך גדול,
הפורמט אולי שמו bsd במקום psd או משהו כזה.
כל זה כדי לשמור הקובץ הפתוח.

לדפוס, האם גם להדפיס לpdf אי אפשר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוגב ברדה;878746:
מה גודל הקובץ מבחינת רזולוציה, שטח גריד?
לאיזה פורמט את רוצה לייצא?

רזולוציה 500, רוצה ליצא לpdf

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה