כללי עזרה דחופה בייצוא לדפוס

• הוסף לסימניות
יש לי ספר שמורכב מעמודים שעימד המעמד,
ומעמודים שאני עיצבתי, שערים, הנצחות וכו'...
הכל בפידיאף

עד היום הייתי שולחת לדפוס את כל הקבצים והוא היה מסדר אותם לפי הסדר.
עכשיו הדפוס מבקש את הכל בקובץ אחד.
נתתי למעמד לסדר את הכל לקובץ אחד..
הבעיה שעמודי הגרפיקה הם עם גלישות וסימני חיתוך ועמודי העימוד לא
ולכן הדפוס טוען שהעמודים שונים בגודלם זה מזה.....
מה ניתן לעשות?

ושאלה נוספת,
איך אני יכולה לחבר את כל הקבצים לקובץ אחד? באיזו תוכנה עושים את זה
ואם יש מישהו שמוכן לעשות את זה בתשלום כמובן שיצור איתי קשר.
זה דחוף ממש!!

תודה רבה רבה לעוזרים.

• הוסף לסימניות
לגבי השאלה השניה -
ב pdf בצד שמאל יש לך את חלון העמודים.
תפתחי את החלון הזה בכל קבצי ה pdf שיש לך, וכך את 'תופסת' את העמודים שרוצה להעביר, וגוררת לקובץ הרצוי לחלונית העמודים.

• הוסף לסימניות
- או שתבקשי מהמעמד שייצא עם סימני חיתוך,
- אפשר גם לייבא את כל הקבצים לאינדי' (יש סקריפט לזה) ושם לייצא את כולם עם סימני חיתוך
- אפשר באקרובט לתת סימני חיתוך לעמודים שבלי סימני חיתוך
אני לא מבין מה הבעיה של הדפוס, אם הסימני חיתוך מסמנים את אותו גודל של עמודי העימוד? אני שלחתי פעם ככה לדפוס ולא היתה שום בעיה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה