עזרה עזרה דחופה בכניסה ל-3 חשבונות מייל שנחסמו בפתאומיות

• הוסף לסימניות
ממליצה להוסיף בחשבון מייל נוסף לשחזור החשבון לי זה מחובר לאמשלי כך שנחסם נשלח אליה הודעה לפתיחה
את זה אני יוכל לעשות אחרי שאני יצליח להיכנס לחשבון

• הוסף לסימניות
תנסו עם מכשיר C2 אחר או משהו דומה לו (פשוט להחליף סים עם מי שיש לו) כי לי יש עד היום הודעות שקיבלתי מגוגל במכשיר C2 שלי (אבל אולי זה השתנה בשנה האחרונה).

• הוסף לסימניות
אחרי שחיכיתי יותר מ-48 שעות ניסיתי עם C2 אחר וזה גם כן לא עובד, אולי יש למישהו מידע על אחד שיכול להיכנס למייל בדרך עקיפה?

• הוסף לסימניות
הייתי מנסה לנסות לעשות שחזור למחשב לתאריך שכן נפתח המייל (כמובן אם זה מחשב שקבוע היה פתוח בו המייל)

• הוסף לסימניות
פה יש הדרכה מפורטת
ואם יש שאלות תשאלו ונשתדל לעזור

• הוסף לסימניות
צריך ליצור קודם כונן שחזור? כי אני לוחץ על "פתח את שחזור המערכת" ולא קורה כלום

• הוסף לסימניות
לי קרה אותו דבר, מישהו השתלט לאשתי על המייל, ניידתי לגולן וכו', פניתי כמה פעמים לגוגל, גם במייל וגם בצ'אט, בינתיים ללא הצלחה לשחזר את החשבון.
אם תצליח באיזה דרך לשחזר, אשמח לקבל פרטים

• הוסף לסימניות
אם אני עושה שחזור לשבוע שעבר שאז המייל עבד זה אמור להיפתח גם אחרי שכבר ניסיתי כ"כ הרבה פעמים להיכנס בכל מיני דרכים?

• הוסף לסימניות
אם אני עושה שחזור לשבוע שעבר שאז המייל עבד זה אמור להיפתח גם אחרי שכבר ניסיתי כ"כ הרבה פעמים להיכנס בכל מיני דרכים?
בתור בור בענייני מחשבים נשמע לי מוזר ששחזור למחשב יכול להשפיע משהו על גישה למייל
אולי כדאי להתייעץ במתמחים טופ

• הוסף לסימניות
הטכנאים שעימם דיברתי והם טרודים מאוד
אמרו לי שכדאי ליפנות לטכנאי מוסמך ומבין טוב ושיפעל ב"שליטה מרחוק"
אבל לזכור שאם אינך זוכר סיסמה או סיסמה לשיחזור זו מעט בעיה שעלולה לעכב
אבל טכנאי שיש לו אפשרויות פריצה יכול לצלוח גם את זאת

• הוסף לסימניות
אני לא רוצה להפליל את החנות, אז תשלח לי מייל ואני יגיד לכם.

• הוסף לסימניות
במייל השני הוא שולח קוד למייל שמוגדר לשחזור, הצלחתי לזהות את המייל והוא ביקש לכתוב את זה, כתבתי והוא שלח למייל הזה קוד, מה שמוזר זה שהסיומת של המייל הוא @gmil.com‬ בלי a בגימייל, (אותו כתובת מייל של המייל שאני מנסה להיכנס אליו רק בלי a) ניסיתי להיכנס לחשבון הזה והוא כותב לי שהכתובת לא תקין, שלחתי לכתובת הזאת מייל וזה נשלח, איך יכול להיות שהקוד נשלח וההודעה ששלחתי למייל הזה נשלח וכשאני מנסה להיכנס לחשבון הזה הוא כותב שהכתובת לא תקין?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה