עזרה דחופה במחזור פנימי למשכנתא

• הוסף לסימניות
משכנתא של 1.5 מיליון. נלקחה לפני כשנתיים. ההחזר עלה משמעותית מאז!
שליש קל''צ (500אלף) ל 20 שנה - 3.6
שני שליש פריים (מיליון שח) - פריים +0.1

ביקשתי מחזור פנימי רק לחלק של הפריים, להלן ההצעות:

למחזר את הפריים לריבית של פריים -0.8
או:
למחזר את הפריים, חצי מהסכום פריים -0.8, וחצי מהסכום מל''צ כל שנתיים, 5 אחוז.

אשמח לעזרת המומחים..

• הוסף לסימניות
למחזר את הפריים לריבית של פריים -0.8
או:
למחזר את הפריים, חצי מהסכום פריים -0.8, וחצי מהסכום מל''צ כל שנתיים, 5 אחוז.

אשמח לעזרת המומחים..
לא יודע מה יותר טוב
אבל ההצעות טובות...
אני הייתי נוטה למחזר את הפריים כולו אבל לא מייבין גדול ...
ואני יסביר כי תכלס אתה נשאר במשחק
כל הסיכון שיעלה עוד וזה רחוק מאוד!
באיזה בנק?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש יועץ משכנתאות מאוד מקצועי בירושלים
קוראים לו אלכסנדר גלוזיוס
אני תמיד שואלת אותו במייל מה שאני צריכה בנושאים האלה, והוא עונה בשמחה בלי לשאול אותי אפילו מי אני,
המייל שלו glausiusza שטרודל גימייל....
אפשר לשאול אותו גם בטלפון הוא נותן ייעוץ ראשוני חינם. 0527152935

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה