עזרה דחופה במנגה, אנא את עזרתכם!!!

• הוסף לסימניות
בטעות מחקתי את הקוו המקווקוו בBRUSH SHAPE שבTOOL SETTINGS, איך אפשר לשחזר אותו?
מישהו כאן יודע?

• הוסף לסימניות
במנגה יש אפשרות שחזור.
יצא לי להשתמש באפשרות השחזור שלהם עבור קבצים שנמחקו או לא נשמרו, אבל לא יצא לי להשתמש בשחזור כלים. אבל אני חושבת שגם כלים - TOOLS אפשר לשחזר.
לא תפסידי כלום מלנסות.
תכנסי ל"מסמכים" ושם תכנסי לתיקייה בשם "smith micro" ושם באחד התיקיות תראי תיקייה בשם "tools" תנסי שם.
בהצלחה!:eek::)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בתיה G;2020733:
במנגה יש אפשרות שחזור.
יצא לי להשתמש באפשרות השחזור שלהם עבור קבצים שנמחקו או לא נשמרו, אבל לא יצא לי להשתמש בשחזור כלים. אבל אני חושבת שגם כלים - TOOLS אפשר לשחזר.
לא תפסידי כלום מלנסות.
תכנסי ל"מסמכים" ושם תכנסי לתיקייה בשם "smith micro" ושם באחד התיקיות תראי תיקייה בשם "tools" תנסי שם.
בהצלחה!:eek::)

לא הבנתי, מה לעשות בתיקיית TOOLS?

• הוסף לסימניות
אני לא מכירה אות ואף פעם לא נכנסתי לשם
אבל אם תמצאים שם את השם של מה שאת צריכה - תלחצי על זה ותפתחי אותו.

• הוסף לסימניות
צודקת.
נכנסתי עכשיו לתיקייה הזו וכנראה שא"א לשזר שם כלים.
רק קבצים...:(
איפה ליהיא?
היא בטוח צדע לעזור לך!:eek:

• הוסף לסימניות
תודה על הרצון הטוב!

• הוסף לסימניות
תלחצי בשולחן עבודה על האייקון של התוכנה פעמיים+ shift
ואז תסמני ברשימה שתופיע וי על ה tool
בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דבורה פ.;2020877:
תלחצי בשולחן עבודה על האייקון של התוכנה פעמיים+ shift
ואז תסמני ברשימה שתופיע וי על ה tool
בהצלחה

המון תודות!!!
זה עבד!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה