עזרה דחופה בנוגע לדפדפן כרום

• הוסף לסימניות
אני מניח שאתה משתמש בחינמי, אם זה נכון מומלץ מאוד להסיר אותו, בכלל לא בטוח שהוא יותר יעיל מהמובנה של ווינדוס ואם הוא לא מעודכן כנראה אתה פחות מוגן או לא מוגן בכלל. בנוסף הוא גם מאוד מכביד ומאט את המערכת. המובנה של ווינדוס מספיק לרוב המשתמשים וודאי לאלה שגולשים עם סינון.

• הוסף לסימניות
אני משתמש בו כדפדפן במקום כרום... (בעקבות הבעיה הנ"ל).

• הוסף לסימניות
תוריד פיירפוקס ותתקין

• הוסף לסימניות
תסיר את כרום עם revo , תעשה סריקה מלאה ותמחק הכל
עוד אפשרות זה להתקין eset, יש להם חודש חינם

• הוסף לסימניות
בקישור הזה:
https://chatgpt.com/ אתה שואל אותו את השאלה ששאלת פה
ופועל לפי מה שהוא כותב לך
אפשר גם לצרף לשאלה צילום מסך, ב+ בפינה השמאלית למטה של שורת הכתיבה
בהצלחה!
ניסיתי ואחת העצות שלו היתה להפעיל במצב בטוח ולנסות להפעיל, ובאמת אז הוא פעל, אבל אל הבנתי איך אני יכול להפעיל אותו גם במצב רגיל.
ממש תודה רבה.

• הוסף לסימניות
אבל אל הבנתי איך אני יכול להפעיל אותו גם במצב רגיל.
ממש תודה רבה.
במצב בטוח המחשב לא מפעיל את כל התוכנות שעולות אוטומטי בהפעלה (כן גם האנטי וירוס....) ואם הבעיה בתוכנה או אנטי וירוס שמתנגש אז לכאורה זה לא יהיה במצב בטוח, עכשיו אתה רק צריך למצוא את התוכנה או השירות שמתנגשים, כמו שכתבתילך למעלה אני חושד באני וירוס הזה כדאי שתסיר אותו..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה