התייעצות עזרה דחופה בנוגע לרשתות סלולריות במודיעין עילית

• הוסף לסימניות
משקיעה הרבה אנרגיה בלעזור לאינטרנט שלי לזרום חלק ובעיקר לאפשר לי להשתמש בזום בצורה יעילה לצורך עבודתי.
לשם כך אני צריכה לדעת איזו רשת קולטת הכי טוב במודיעין עילית.
ובכלל, אם יש מישהו בעל נסיון ומידע בנושא, אשמח מאד
תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
בתקופה זו שום רשת לא קולטת כמו שצריך, בערב תמיד היה עומסים על הגלישה.
וכיום בבוקר יש עומס גדול גם של גלישה של כל העובדות החדשות מהבית, וגם של הלמידה מרחוק.
מומלץ רק אינטרנט קווי.

• הוסף לסימניות
נכון, אבל בכ"ז בוודאי שיש הבדלים. וזו כרגע ברירת המחדל שלי. אשמח לעשות את המיטב בענין

• הוסף לסימניות
כרגע כולם לא עובדות טוב, חבל לכם על העגמ"נ.

בגדול סלקום ובנותיה (גולן וWE) היו הכי טובות, וגם פרטנר די טובה. אבל כיום א"א לא תעבוד טוב.

• הוסף לסימניות
מה עם הוט מובייל? מה זה 019?
יש הבדל בין קליטה בסטיק לקליטה בראוטר?

• הוסף לסימניות
אני במודעין עלית הקליטה על הפנים !
אני בסלקום
בימים האחרונים יש גם ניתוקים של שעות

• הוסף לסימניות
אם מישהו מכיר חברה עם קליטה חזקה נשמח שיעדכן
וגם לציין את האזור שלו במודעין עלית כי זה ממש משנה!

• הוסף לסימניות
אנו במודיעין עילית
קו נייח יש לנו אתרוג כמובן עובד חלק
יש לנו מכשיר נייד של הדרן, אחוזי בעיות מעטים
קווים כשרים יש לנו של סלקום, יש בעיות בלי סוף, כמובן רק עכשיו בשבועות האחרונים
אבל זה דור 2

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה