עזרה דחופה בנושא חידוש דרכון

• הוסף לסימניות
יש לי דרכון שתוקפו אמור לפוג בעוד חודשיים הבעיה היא שאני כבר הזמנתי כרטיס טיסה לשבוע הבא והיום לא ניתן להאריך דרכון אלא עושים דרכון חדש שזה מינימום 10 ימים
כמה שניסיתי במשרד הפנים לבקש שיעשו לי את הדרכון במהירות ואני יבוא לקחת את זה מהמשרד הם לא הסכימו לשמוע על כך כי הם טוענים שיש אפשרות לעשות את הדרכון בשדה תעופה על המקום. וזה רק עולה 1200 ₪ לעומת במשרד הפנים 280 ₪
וגם אם אני יעשה עכשיו דרכון חדש כמעט ב90% שזה לא יהיה לי עד הטיסה אז גם כך אני יכולה להפסיד את כל הכרטיס
האם יש למישהו קשרים או יודע איך אני יכולה להנפיק דרכון בצורה רגילה ומהירה ביותר?
הבנתי שלמי שיש קשרים ניתן לעשות זאת ביום אחד
אשמח מאד מאד לעזרה
נ.ב אני גרה בבני ברק אבל יכולה לנסוע לכל מקום באזור המרכז וירושלים
תודה רבה

• הוסף לסימניות
צרי איתי קשר, שלחתי לך מס' באישי.

• הוסף לסימניות
הטיסה בעוד שבוע הדרכון פג בעוד חודשיים, מה הבעיה?

• הוסף לסימניות
כנראה שיש בעיה שהוא יחזור

• הוסף לסימניות
הזהרי: כמדומני שלא יתנו לך לעלות על המטוס עם דרכון שפג תוך פחות מ-6 חודשים. חוק בינלאומי.

אני לא 100% בטוח, אז כדאי לברר, אבל נראה לי מאוד שזה החוק, ולא מוותרים על זה בשום פנים, אלא יגידו לך לעשות דרכון חדש בנתב"ג במחיר שציינת!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אריאל וו;1195347:
הזהרי: כמדומני שלא יתנו לך לעלות על המטוס עם דרכון שפג תוך פחות מ-6 חודשים. חוק בינלאומי.

אני לא 100% בטוח, אז כדאי לברר, אבל נראה לי מאוד שזה החוק, ולא מוותרים על זה בשום פנים, אלא יגידו לך לעשות דרכון חדש בנתב"ג במחיר שציינת!

סתם מעניין- מה העניין?

• הוסף לסימניות
בס"ד

פעם שמעתי שאומרים שכדאי לבוא עם הכרטיס למשרד הפנים וזה מזרז

• הוסף לסימניות
זה מה שעשיתי באתי עם בעלי ועם הכרטיס אז הפקידה שם רק רואה אותי(אחרי שחיכיתי שם שעה ורבע...) ומתחילה לצעוק עלי עוד פעם באת לפה כבר אמרת לי שדרכון חדש עושים מינימום 10 ימים
אז פשוט בלעתי את הלשון וזהו.

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת מה קורה היום אבל גם שעשיתי את הדרכון הראשון שלי וגם כשחידשתי לפני שנה זה הגיע תוך יומיים.

• הוסף לסימניות
כפי שהלינק מחשבת ביררה עם האחת שהכרתי, ההיא הפסיקה לעבוד שם, ובמילא אין לה כבר יותר קשרים וכבר לא יכולה לעזור. ובמילא לכל אילו שפנו אלי באישי.

עמכם הסליחה.

• הוסף לסימניות
שמעתי פעם שבירושלים יש סניף של משרד הפנים בגילה, ששם אין הרבה לקוחות (מעניין למה?!), ומחמת מיעוט הלקוחות ההנפקה שם היא הרבה יותר מהירה (כנראה יום יומייים, ואולי אפילו באותו יום) השאלה אם הם יאשרו זאת בטלפון (את ענין המהירות),
שווה בירור!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה