דרוש מידע עזרה דחופה בנושא מטפלות

• הוסף לסימניות
יש פה משהי שמכירה אולי מטפלת באזור שבטי ישראל / אבן גבירול/ סוקולוב / רמב"ם בבני ברק ?
דחוף לי מאד !!

• הוסף לסימניות
אזור אוסם יעזור ?

• הוסף לסימניות
את יודעת באיזה שעות היא מקבלת?

• הוסף לסימניות
תכתבי לי את המייל שלך
ואתן לך שם וטלפון שלה - תדברי איתה - היא מקסימה

• הוסף לסימניות
מחפשת דחוף מטפלת באזור שבטי ישראל \ סוקולוב בבני ברק.
לתינוקת בת שלוש וחצי חודשים

• הוסף לסימניות
יש לי משהי באזור אבן גבירול רמבם , יעזור ?
היא עובדת מ 08:00 עד 13:30

• הוסף לסימניות
כותבת לך מספר 0548495754
תבדקו איתה אם יש לה עדיין מקום ( חושבת שכן )

• הוסף לסימניות
מחפשת פיצי גנון לילדה בת שנה וקצת,
באזור גן ורשא בן זכאי,
כולל ימי שישי...
אשמח אם מישהי מכירה..

• הוסף לסימניות
אני מחפשת מטפלת/פיצי גנון לגיל שנה (ילד שבתשרי נהיה בן שנה)
ברחוב אבי עזרי, חפציבה במודיעין עילית,
אשמח לכל מספר או מידע.
תודה רבה

• הוסף לסימניות
לשנה הבאה
אני מחפשת מטפלת/פיצי גנון לגיל שנה (ילד שבתשרי נהיה בן שנה)
ברחוב סוקולוב/ אבן שיפרוט/ ז'בוטינסקי,
אשמח לכל מספר או מידע.
תודה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה