כללי עזרה דחופה בסגירה עם בליד באינדיזיין

• פותח הנושא dn
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני צריכה לסגור קובץ מסוים עם בליד באינזידיין.
(בהדפסה לPDF) בחרתי בגודל גדול יותר של דף.בהגדרות של הבליד סימנתי את הבלידים
אבל בקובץ PDF הוא לא מראה לי את השוליים של הרקע. למה?
זה דחוף לי מאד!
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
השאלה הגדולה אם הוספת בקובץ עצמו בליד.
זה שמסומן בייצוא לתת יותר דף זה לא מציייר לבד את ההמשך...

• הוסף לסימניות
מה הכוונה?
כמובן שיש המשך לרקע.

• הוסף לסימניות
האם סימני החיתוך מופיעים ורק הגלישה נעלמת?
האם הגדרת את הבליד גם בייצוא ה PDF או רק בהגדרות המסמך?

• הוסף לסימניות
כן, סימני החיתוך מופיעים ורק הגלישה נעלמת!
מה הכוונה גם ביצוא? הדפסתי לקובץ PDF

• הוסף לסימניות
האם האובייקט מכיל שקיפות (צל, inner glow וכו')?

• הוסף לסימניות
לא, זה אוביקט שמיובא מאילוסטריטור
אני מעריכה את הרצון לעזור! זה דחוף לי מאד!

• הוסף לסימניות
מה קורה בייצוא ל PDF, לא בהדפסה?

• הוסף לסימניות
גם אותו דבר!

• הוסף לסימניות
ביצוא לPDF אפשר לסמן למטה האם להשתמש בהגדרות הבליד של הקובץ או לתת בליד שונה. צריך לבדוק אולי שם מוגדר בליד שונה?

אם זה לא מובן אעלה צילום מסך בל"נ.

• הוסף לסימניות
גרף, תודה רבה!
כבר אין צורך בצילום מסך. הסתדרתי כנראה שם היתה הבעיה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה