עזרה דחופה בסגירה של מצגת

• הוסף לסימניות
המצגת שאני צריכה לסגור באורך של כמעט חצי שעה, ומשום מה התוכנה נתקעה לי ב- 88% ולא זז כלום.
האם כשאני סוגרת ב- 2 חלקים נפרדים ואז אני אפתח שוב את פרימייר ואצרף את 2 החלקים זה יהיה יותר מהר? אני ממש בלחץ של זמן ואודה על תגובתכם.

• הוסף לסימניות
תבדקי מה יש היכן שנתקעת,
לפעמים אפקט מסוים תוקע....

• הוסף לסימניות
איך אני בודקת? במחשב זה לא לפי אחוזים- יש דרך לבדוק?
ועוד דבר- אני רנדרתי אחרי שנגמר- המחשב לא מגיב- מה עושים?

• הוסף לסימניות
נסי לבדוק איפה שאת משערת בעריכה שזה 88% מהחומר
או שתנסי באמת לסגור בשני חצאים
אם הוא סגר לך בשני החצאים סימן שהבעיה בתוכנה ולא בסרט
אז נסי דרך פורמט אחר או בתוכנה שונה

• הוסף לסימניות
רנדרת, תנסי לרנדר, תראי עד איפה הוא מוכן לרנדר...

• הוסף לסימניות
עוד שאלה- זה הגיוני שהמצגת באורך חצי שעה- הוא סוגר בAVI במשך 3 שעות?:eek:
באיזה סגירה אני יכולה לסגור (חוץ מ- MPEG שהוא סוגר לי בלי הפס קול) שהמצגת תצא ברורה? סגרתי כבר ב- MP4 אבל הפנים יוצאות ממש ממש מטושטשות.
תודה לכל העונים. זה דחוףףףףףףףף.

• הוסף לסימניות
לא יצא לך שום סרט? בד"כ כן יוצא סרט חתוך באיזושהיא נקודה. תבדקי בתקייה שלשם ייצאת ותראי איפה זה נעצר
וממה ששמתי לב, כשיש תמונות גדולות שהקטנת אותם, התוכנה נתקעת. צריך קודם להקטין אותם ואח"כ לייבא לתוכנה

• הוסף לסימניות
זה הגיוני מאד חצי שעה מייצא שלוש שעות לי אפילו לוקח יותר זמן
נסי להוריד דרך WINDOWS MEDIA זה מוציא ברור ושוקל לא רע
או דרך H.264 אם עבדת על HD אבל בפורמט הזה במחשבים ישנים זה לא יפתח

• הוסף לסימניות
ב"ה סוף סוף סגרתי בAVI, והקובץ שוקל כמעט 6 ג'יגה. יש לכם רעיון להקטין את הקובץ?
יש לי תוכנת פורמט פקטורי- להמיר בה? או להכניס את הסרט לפרימייר ולסגור שוב בצורה אחרת?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ayala l;1663958:
ב"ה סוף סוף סגרתי בAVI, והקובץ שוקל כמעט 6 ג'יגה. יש לכם רעיון להקטין את הקובץ?
יש לי תוכנת פורמט פקטורי- להמיר בה? או להכניס את הסרט לפרימייר ולסגור שוב בצורה אחרת?

תנסי להכניס לפרימייר לייצא mpeg2 תראי אם האיכות לא יורדת, אני מאמינה שעכשיו זה ילך מהר.

• הוסף לסימניות
לא כדאי לך אף פעם לייצא ב- AVI הוא מייצא בגדלים לא נורמליים

• הוסף לסימניות
עשיתי את זה מחוסר ברירה...

• הוסף לסימניות
למה לא יכלת בפורמט אחר?

• הוסף לסימניות
כי עם MPEG יש לי כרגע בעיה- סוגר בלי הפס קול. MP4- ההסרטות יצאו מרוחות ומטושטשות, ולכן זה מה שבחרתי. (לא ידעתי על ווינדוס מדיה).

• הוסף לסימניות
ווינדוס מדיה אמור להיפתח בכל המחשבים?

• הוסף לסימניות
כן
ושימי לב כשאת מוציאה דרכו את יכולה לראות גם כמה הקובץ ישקול ולשלוט על המשקל של הקובץ

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכולם! עזרתם לי מאוד!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה