כללי עזרה דחופה בסגירה שני צבעי פנטון

• הוסף לסימניות
יצרתי קובץ באילוסטרייטור CS3 שני צבעי פנטון ודאתי שבחלון הצבעים מופיעים רק 2 הצבעים בהם השתמשתי. שמרתי ומקמתי את הקובץ באינדיזיין
כשסגרתי לדפוס ראיתי בחלון שזה פרוצס. אולי לא בדקתי באקורבט בחלון הנכון? אולי עשיתי משהו לא נכון? עזרה דחוף!!!! צריך להוריד לדפוס ליין שלם של מוצרים.

• הוסף לסימניות
בדרך כלל לא בונים את העבודה בציבעי פנטון,

אלא באחד מצבעי ה- CMYK.
וכותבים לדפוס במקום צהוב יש להדפיס ב- פנטון XXX
ובמקום המג'נטה יש להדפיס ב- פנטון YYY

הצלחה רבה
מימי

• הוסף לסימניות
כשעבדתי בפריהנד ז"ל כך הייתי עושה, מכיון שהלקוח הגיע אלי ורצה לראות את כל הליין, הייתי צריכה להציג לו בצבעים הרלוונטיים ולא במגנטה וציאן, מאוד קשה כך להתייחס לדקויות ברשתות
כי בכל צבע זה נראה אחרת. אז עדיין אני מחפשת תשובה לפנטונים.. מה אף אחד לא יודע???

• הוסף לסימניות
אף פעם לא בונים עבודה בשני צבעים עם צבעי הפנטון.
יש לתת כל צבע בעבודה בצבע בסיס: 100% שחור / מגנטה / כחול / צהוב
ולתת לבית הדפוס את שני צבעי הפנטונים.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
מאחר ואני וותיקה בתחום ועבדתי בפריהנד

נכתב ע"י start;349918:
אף פעם לא בונים עבודה בשני צבעים עם צבעי הפנטון.
יש לתת כל צבע בעבודה בצבע בסיס: 100% שחור / מגנטה / כחול / צהוב
ולתת לבית הדפוס את שני צבעי הפנטונים.
בהצלחה.

עם פנטונים. אני לא מוכנה לקבל את הפתרון הפרימיטיבי הזה. בשביל מה יש ספריות פנטון במחשב??? ומכיון שאני לא התפשרתי בדקתי עם חברה והפיתרון פשוט ביותר!!!
ואולי אני צריכה להעלות את זה באשכול נפרד כדי לעזור לכל אלו שלא יודעים
ולפי התגובות אני רואה שמיעוט יודעים.

אז ככה,
בוחרים צבע מספרית הפנטון. בחלון הצבעים swatches מופיע ליד הצבע ריבוע
שלמעשה אומר שהצבע הוא צבע פרוצס (למרות שנבחר מספריית פנטון).
אח"כ יש ללחוץ על הסימון הנ"ל, יפתח חלון עריכת צבע ושם להגדיר במקום פרוצס
spot . מה שיקרה שהשם הקטלוגי של הצבע ישאר אבל הוא אכן יהפוך לצבע spot/
כאשר תסגרו את הקובץ ( והדבר תקף גם באילוסטרייטור וגם באינדיזיין)
תפתחו אחרי זה את הקובץ באקרובט ותבקשו print בחלון יופיעו 4 צבעי יסוד + צבעי הפנטון בצבע ובשם שהיו בקובץ . בהדפסה יצאו רק צבעי הפנטון בהם השתמשתם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה