כללי עזרה דחופה בסגירת קבצים מאינדזיין

• הוסף לסימניות
שלום וברכה,

יש לי קובץ של 100 עמודים,
בכל עמוד ממוקם PDF.

כשאני מנסה לסגור לדפוס, הוא כותב לי הודעות שונות על אי יכולתו לבצע זאת.

ניסיתי לסגור גם דרך PRINT וגם דרך EXPORT,
בשניהם הוא נותן לי הודעות שגיעה המצורפות כאן,
ההודעה הראשונה של אקספורט והשתיים התחתונות של פרינט.

אודה לכל מי שיוכל להחכימני!

נ.ב.
ניסיתי ליצא עמודים בודדים וקבוצות עמודים, אך זה לא ממש מזזי לתוכנה...

קבצים מצורפים

• print 1.jpg
    KB 59.5 · צפיות: 14
  • print 2.jpg
    KB 49 · צפיות: 10
  • export.jpg
    KB 48.9 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
לשמור את הקובץ, לסגור את התוכנה, לסגור את שאר התוכנות, להפעיל את המחשב מחדש, לפתוח רק את אינדיזיין, ולנסות לסגור עמוד בודד.

לא עבד? לנסות לסגור ע"י פרינט לפוסטסקריפט.

לא עבד? לנסות לייבא לקובץ אחד עמוד אחד מתוך העמודים האלו ולייצא.

לא עבד? לבדוק אם יש בצד (מחוץ לעמוד) תמונות ולמחוק אותן.

לא עבד? לנסות לייצא מהסוף (עמוד 100 בלבד, ולהתקדם לפי זה).

לא עבד? לנסות לסגור באיכות הכי חלשה smallest file size, ולבדוק אם אז הוא כן סוגר.

לא עבד? לשמור את הקובץ בשם אחר, ולמחוק 95 עמודים, ולנסות לייצא את השאר.

לא עבד? להעלות את הקובץ של 5 העמודים בפרוג, והחברים ינסו לעזור.

• הוסף לסימניות
תודה רבה,

כניראה זה באג של התוכנה, ניסיתי את כל הקומבינציות האפשריות.
סופו של דבר יש לי ביד את הקבצים כולם.

המון תודה
מימי

• הוסף לסימניות
:rolleyes:

• הוסף לסימניות
עמו אנכי בצרה

גם לי קרה שבוע שעבר אותו בעיה
בקשתי עזרה בפורום

וווווו......................??????????????

אין פטרון לזה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה