כללי עזרה דחופה בסגירת קובץ באילוס'

• פותח הנושא hagit
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
שלום.....
כל פעם לפני שאני סוגרת קובץ אני מפחדת שאני עושה משו לא נכון...
לפעמים בדפוס הכללל באמת בסדר ויוצא מושלם ולפעמים יש כל מיני פדיחות...מטושטש קובץ גדול מידי וכו...
אני ישמח אם מישו יעזור לי פה ויכתוב את השלבים של הסגירה לpdf (מאילוסטרייטור)צעד אחרי צעד כך שהקובץ גם ייצא קטן וגם איכותי וברור
רק כדיי שאני יוכל להרגע ולא לדאוג כל פעם מחדש....

תודה ענקית!!! זו הצלה....

• הוסף לסימניות
1. הולכת לsave as בוחרת שם סיומת pdf.
2. בחלק העליון בוחרת preset של press quality
3. בלשונית general אפשר ששום אופציה לא תהיה מסומנת. אלו לא דברים קריטיים.
4. בלשונית marks and bleeds בוחרת אלו סימנים ייצואו עם הקובץ, אפשרי לסמן רק trim marks
5. עדיין באותה לשונית מסמנת כמה גלישה תיוצא סביב הקובץ. מcs4 תוכלי להגדיר לתוכנה לקחת את הגלישה שהוגדרה לקובץ עם פתיחתו.
6. בודקת בלשונית summary שאין אזהרות מיוחדות אודות צבעי spot או rgb וכדומה ואז לוחצת על save pdf.

7. כמובן פותחת את הקובץ לוודא שלא ירדו פרטים, לא התווספו פרטים וכו'.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
תודה ענקייית!!!
אינלי מיליים.....עכשיו כל פעם שאני יסגור קובץ אני יודה לך!!

• הוסף לסימניות
תודה רבה!
מצטרפת לתודה.
מעולם לא ידעתי להסתדר כלכך יפה ושיהיה כל כך קטן.
כבר שבועיים שוכב אצלי פרויקט ענק בלי אפשרות להוציאו ממחשבי.
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה