עזרה דחופה - בסוףסוף תשלום בנקסט, כיצד?

• פותח הנושא l222
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אחרי שסוף סוף בחרתי את הבגדים..
ואני נגשת לשלב של התשלום..
אני מכניסה את הכתובת מייל והוא מבקש אח"כ סיסמה ..
איזה סיסמה הוא צריך? אני משתגעת לא יודעת מה לרשום כל מה שאני רושמת הוא אומר שזה לא תואם.... The details you have entered do not match our records. Please try again.

דיי תעזרו לי ...!!!!

טוב בענין הזה הסתדרתי... איפה מכניסים קופון?

• הוסף לסימניות
הלו, משהו שער יכול לעזור ולהגיד איפה שמים קופון כדי לחסוך 50 ש"ח???

• הוסף לסימניות
לא בטוחה אבל זכור לי שזה בדף שבו בוחרים את סוג כרטיס אשראי.
יש שם חלונית קטנה להכניס את הקוד

• הוסף לסימניות
הסתדרת בסוף?
אני כתבתי את 3 המספרים מאחורי הכרטיס

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נ פלוס;1233442:
הסתדרת בסוף?
אני כתבתי את 3 המספרים מאחורי הכרטיס

כן לשלם הסתדרתי, אבל קופון הפסדתי לא ידעתי היכן מכניסים וחבל מאוד!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י l222;1233455:
כן לשלם הסתדרתי, אבל קופון הפסדתי לא ידעתי היכן מכניסים וחבל מאוד!!!

פעם הבאה תעשי בזמנים שרוב העולם ער ויוכלו לעזור לך;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י golea;1233459:
פעם הבאה תעשי בזמנים שרוב העולם ער ויוכלו לעזור לך;)

צודקת,
אבל אם אין זמן לצאת לקניות, וב- 24 שעות יש זמן לןקניות רק בשעות כאלו, אז זה המחיר,

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה