עזרה דחופה: בעיה בבניית מברשת

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• שאלה1.PNG
    KB 59.5 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
וואו! תודה!
לא צריכה כבר למקרה הזה ספציפית (הכפלתי ידנית...)
אבל זה בעיה מעצבנת למדי שנתקלתי בה כבר מזמן. וכל פעם מחדש היא גורמת לי ללעוס ת'עט במאמצים לדלות פתרון יצירתי לחפות על החוסר באפשרות לבנות מברשת ראויה לשמה...
אז השלבים הם ככה:
*מציירת
*תופסת בכלי הבחירה את האובייקט בשכבתו
*לוחצת על מטריאל או בכלי האחרון שבסרגל האפשרויות של כלי הבחירה.
*תוקעת שם חמוד למברשת
*ואז נתקעת.
באסה.
אשמח מאוד אם תוכלי/ו לעזור לי!
תודות וים הצלחות!

• הוסף לסימניות
לא יודעת בדיוק איפה הבעיה, אבל קורה לי גם לפעמים, אז אני משתדלת לעשות את כל השלבים , ובד"כ זה מסתדר, אז אני אכתוב את השלבים שלמדתי אי- אז בפרוג..
1- הגדרת השכבה לאיזה סוג שרוצים- צבע אחד/ שני צבעים/ צבעוני- עושים זאת ע"י לחיצה ימנית על השכבה, - convert leyer
בוחרים אחת משלוש האפשרויות לפי המברשת שאת רוצה ליצור,
2- מציירים את הצורה/ציור שרוצים
3- בוחרים את האובייקט
4-edit- register imege as material
5-עכשיו מגדירים את הצורה כמברשת/ טקסטורה לפי הצורך ושומרים
6- "מלבישים" את המברשת החדשה על מברשת קיימת - מקווה שמכאן את כבר יודעת, כי אני לא רגילה לדבר כ"כ הרבה..

בתקווה שעזרתי.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אם יש לך עדיין בעיה תפני אלי,
לא ברור לי איפה הסתבכת אבל אני שוחה בתוכנה יותר טוב ממה שאני שוחה בבריכה...
בעיקרון הדרך שאסתי 25 כתבה זה הסדר הנכון של השלבים

לקראת הסוף - אחרי שזה כבר מוגדר כמטריאל בקטגוריה המתאימה
את משכפלת מברשת קיימת בחלון המברשות המיוחדות - המברשת שהכי דומה מבחינת הפיזור שלה למה שאת צריכה עכשיו,
ומחליפה את ראש המברשת ב BRUSH TIP
אפשר גם כמה ראשי מברשת שיתגוונו ביניהם

• הוסף לסימניות
היי, תודה! אני אנסה ואשתף בתוצאות!
ים הצלחות!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה