עזרה דחופה בענין קנית מצלמה

• הוסף לסימניות
אני רוצה לקנות מצלמת וידאו באמריקה. יש משהו שמביא לי תוך יומיים.
1. מה האתר הכי זול ומומלץ?
2. מה בענין החיבורים?

• הוסף לסימניות
הקפצה.
אם לא אספיק אז אתר זול בארץ
פנסוניקGS500 3CCD
כמו כן אשמח לקבל חות דעת

• הוסף לסימניות
לי קנו בחו"ל דרך האתר JR.COM אבל אני לא יודעת כמה זמן זה לוקח.

• הוסף לסימניות
אם זה לא דחוף לך, כל שנה בסביבות אלול - תשרי המחירים יורדים.

• הוסף לסימניות
הקפצה.
פנסוניקGS500 3CCD
כמו כן אשמח לקבל חות דעת

• הוסף לסימניות
מחיפוש הדגם הבנתי שהוא יצא מהמלאי.
האם זה נכון שצילום ע"ג כרטיס זיכרון שוה או איכותי יותר מצילום ע"ג קלטת?

• הוסף לסימניות
התשובה- לא בהכרח.
אני בסרט די דומה של חיפוש מצלמה, ויצא לי קצת לשמוע על הנושא.
אז הנה מספר נקודות חשובות, סיכום מדבריו של ירון הראל, מומחה טכני בתחום:
הסיבה העיקרית להעדפת כרטיסי זכרון על פני קלטות מיניDV נעוצה בנושא הזוי- איכות הסביבה. הסרט-סליל ממנו מורכבת הקלטת נתפס כחומר שאינו מתכלה, והיות שכך אחת לכמה זמן נקברים סלילים כאלו באדמה לאחר שמיצו כל הליך מיחזור אפשרי. גורמים באיכות הסביבה טוענים כי האמולסיה ממנה מורכב הסליל מחלחלת למי התהום וגורמת לנזק בלתי הפיך. היות שכך, נערכו הפגנות ענק נגד חברת סוני ביפן ושאר יצרניות הקלטות. זה מה שנתן את ה'פוש' לחיפוש אחר גורם מאחסן אחר, טוב לא פחות, שיעמוד בקרטריונים המתבקשים.
כמובן שלכל מדיית אחסון יש מעלות וחסרונות.
כך יוצא שאת כרטיסי הזכרון יש לפרמט לאחר כל יום צילום, כמובן לא לפני שהחומר הועבר למחשב. התפיסה החדשה הזו מעט מעיקה על חלק מן היוצרים כי העורך ושאר הנוגעים בעבודה מקבלים העתק בלבד, בשונה מהקלטות שהיו 'מאסטר' ונשמרו עם חומר הגלם שבתוכם עד אחרית.
שינויי איכות בין מאסני המידע - לא שידועים לי.
זו בעיקר שאלה של פרקטיקה, ושינויי תפיסה.

כל ההצלחות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י obyektiv;611231:
האם זה נכון שצילום ע"ג כרטיס זיכרון שוה או איכותי יותר מצילום ע"ג קלטת?
אין קשר בין איכות הצילום לבין מדית ההקלטה.(פורמט הקלטה זה משהוא אחר שאכן משפיע). שווה - אם את עורכת כן.
והסיבה שעברו לזיכרון ממש לא קשורה לאיכות סביבה. פשוט HD לא נכנס בקלטת. (אני לא מדבר על HDV שזה בעצם קישקוש)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yosale;611367:
אין קשר בין איכות הצילום לבין מדית ההקלטה.(פורמט הקלטה זה משהוא אחר שאכן משפיע). שווה - אם את עורכת כן.
והסיבה שעברו לזיכרון ממש לא קשורה לאיכות סביבה. פשוט HD לא נכנס בקלטת. (אני לא מדבר על HDV שזה בעצם קישקוש)

יוסל'ה, לצערי נצנץ צודקת, והייתי בהרצאה של מנהל תחום הקישור בין חומרות של אוטופיה שהסביר את זה, ודיבר על קלטות שמוקלט עליהם HD, ברמה מקצועית.
וזה באמת אך ורק בגלל איכות הסביבה.
ותאמין לי היו שם מספיק חבר'ה שניסו בהתחלה להוכיח אחרת...:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yosale;611367:
והסיבה שעברו לזיכרון ממש לא קשורה לאיכות סביבה.
קשורה גם קשורה.
מילה של מומחה מקצוען בתחום.
לא חכם להכחיש מכל וכל. (יש תזמונים מתאימים להפרכות האלה. לא הפעם.. )

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה