כללי עזרה דחופה בפוטושופ - כותב לי שגיעה בתוכנה. אין אפשרות לשמור...

• הוסף לסימניות
אני מנסה לשמור מודעה שעשיתי בפוטושופ.
אבל הוא כותב את השגיאה הבאה (מצורף תמונה)
אשמח לעזרה דחופה!!!
עבדתי על הקובץ הרבה שעות...

תודה רבה!

kk.JPG

• הוסף לסימניות
איזה כייף הצלחתי לפתור את הבעיה!!
תודה לכל מי שנכנס וחשב לעזור...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

מה המחיר המקובל - מחיר טוב לא קורע אבל מתגמל, עבור עבודה הבאה (מעדיפה מחיר כולל ולא לפי שעות). זה יהי עם קבלה עם מע"מ. אז חשוב שהמחיר יהיה לפני מע"מ. שזה מה שאני אקבל בסופו של דבר.
יצירת לוגו מחדש. הלוגו במקור צבעוני מורכב, וכל ניסיון בטרייס שבאילוסטרייטור או תונכה ואתר אחרים שמתיימרים לעשות זאת, לא הצליחו לשמור על קווי מתאר חלקים של האותיות, והן עדיין היו מפוקסלות, ובעייתיות להגדלה.
יצרתי מחדש באמצעות שימוש באותיות מהפונטים שהיו במקור (הייתי צריכה לזהות ואיתרתי). וחלק יצרתי בכלי הציפורן. היו גם 2 קווים קליגרפיים לעיטור בלוגו, שגם אותם צריך היה ליצור מחדש. וגם לצבוע ב-2 צבעים ולהכין לדפוס. ואז סגירה ל-PDF, באופן שמאפשר כמה פרויקטים על אותו קובץ. חיתוך גילוף וכו' בחומרים שונים.
היו הרבה ניסיונות לא מתאימים גם לפני כן כי הלקוח לא ידע להסביר מה רוצה, עד שקישר אותי עם בית הדפוס לבקשתי, והם הסבירו מה בדיוק צריך לעשות. ברור שיכל לקחת מהר יותר.
אשמח מאוד לעזרה כמה הייתם לוקחים על פרוייקט כזה?
תודה רבה! תזכו למצוות!
 תגובה אחרונה 

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה