עזרה דחופה בפוטושופ

• הוסף לסימניות
אני מקבלת תמונות מצלמת במשקל 4.47 MB
מכניסה אותם לפוטושופ לעיבוד ועיצוב והמשכל יורד לי ל1.40 MB
שאני שולחת לה חזרה דרך גמבומייל היא מקבלת את זה באיכות נמוכה
שומרת את זה בגייפג
מה יכולה להיות הבעיה ?
(אצלי זה לא מפריעה אני מעבדת מעצבת לאלבומים דיגטלים והכול מצויין בהדפסה האיכות מעולה)

• הוסף לסימניות
כנראה שהשמירה שלך לא על האופציה של האיכות הכי גבוהה

• הוסף לסימניות
דף העיצוב שאליו את גוררת את התמונה במספר פיקסלים זהה ועם 300 DPI ?

• הוסף לסימניות
נסיתי עם תמונה בלי לעבד כלום הכנסתי
שמרתי באיכות הכי גבוה והמשקל ירד
בעיצוב אני פותחת דף בגודל המתאים ב300 DPI
אולי המשקל של התמונה לא קשור כי למעבדה אני שולחת באותה דרך ויוצא מעולה - מדובר גם בהדפסות גדולות גם התצוגה אצלי הכול בסדר ..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 0405 שירה;1484380:
נסיתי עם תמונה בלי לעבד כלום הכנסתי
שמרתי באיכות הכי גבוה והמשקל ירד
בעיצוב אני פותחת דף בגודל המתאים ב300 DPI
אולי המשקל של התמונה לא קשור כי למעבדה אני שולחת באותה דרך ויוצא מעולה - מדובר גם בהדפסות גדולות גם התצוגה אצלי הכול בסדר ..

להערכתי, תמונה בגודל 13X18 זה 700 DPI ויותר... אבל DPI 300 זה חצי! גם במשקל התמונה. זה כנראה קשור ...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה