כללי עזרה דחופה בפוטו שופ זה מה שמופיע לי כשאני עושה שמירה

• הוסף לסימניות
זה מה שמופיע לי כשאני עושה שמירה
מה אני אמורה לעשות??????

קבצים מצורפים

• 1530085116013-1738924676.jpg
    1530085116013-1738924676.jpg
    1.6 MB · צפיות: 90
  • 1530085146715-1953143144.jpg
    1530085146715-1953143144.jpg
    1.6 MB · צפיות: 88
  • הוסף לסימניות
וגם אחרי שאת לוחצת אוקיי הוא לא שומר?

• הוסף לסימניות
אם אני לא טועה הוא אומר שהקובץ שוקל יותר מ2 ג"ב שזה אומר שאי אפשר לשמור אותו בפורמט פוטשופ רגיל רק בפורמט psb שמיוחד לקבצים גדולים
כמה טיפים
תמיד שעולות מודעות באנגלית אפשר להקיש קונטרול סי לפתוח תרגום גוגל להקיש קונטרול וי והוא יתרגם לך את המודעה
יש אופציה למחוק את כל השכבות הנסתרות במסמך פוטושופ, למחיקת שכבות מוסתרות, בחרו Layers‏ > Delete‏ > Hidden Layers.

כמו"כ לשטח שכבות וכמובן להקטין את ממדי הקובץ או הרזולוציה

• הוסף לסימניות
לא צריך להיבהל...
הוא פשוט שואל האם לשמור את הקובץ באופן שיהיה תואם גם לגירסאות ישנות של פוטושופ.
יש ללחוץ על OK, והוא ימשיך לשמור את המסמך.

נ.ב. אם אתה לא רוצה לראות את זה שוב, תסמן וי בקוביה למטה בצד שמאל [don't show again].

• הוסף לסימניות
אז טעיתי בקשר לגודל

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכל המשיבים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה