עזרה דחופה בפרימייר 5.5

• הוסף לסימניות
שלום לפופקו ושאר העורכים.
לאחרונה יש לי בעיה מתסכלת שלא הצלחתי לפתור והיא ממש מוציאה אותי מדעתי.
הפרימייר בקושי סוחבת, אפילו דיזולב פשוט קשה לה להציג לי בנגינה.
העניין שיש לי מחשב די טוב וזה לא אמור לקרות-
win7 64 bit i7
RAM 16GB
GeForce GTX570

לפני כמה זמן עזרת לי(פופקו) עם האנקודר במחיקת התקייה ב appdata, האם גם כאן יש משהו שאני אמור לעשות?
אגב, עשיתי clean ל- media cach בפרימייר, הפעלה מחדש, מחקתי טמפים וכלום לא עזר.
וגם כשהורדתי לחצי רזולוציה במוניטור זה לא עזר.
חייב עזרה! תודה.

• הוסף לסימניות
הפעמון נלחץ בטעות.

איך אתה מייבא את הקבצים דרך הimport או בגרירה לחלון הproject?

• הוסף לסימניות
לא הבנתי את עניין הפעמון.
בכל אופן אני מייבא בגרירה. למה, יש הבדל?

• הוסף לסימניות
יצחק בכדי שאוכל לעזור אני צריך יותר פרטים.
כמה כוננים קשיחיים יש לך ובאיזה מהירות הם? האם כיווננת את ווינדוס לעבודה בפרימייר?
איזה סוג קובץ אתה מנסה לערוך? כמה שכבות? כמה אפקטים? למה אתה רוצה לייצא?
האם הפעלת את המנוע מרקורי בפרימייר?

מה זאת אומרת לאחרונה? לפני הפעם האחרונה זה עבד כמו שצריך?
כי אם המחשב נתקף על ידי וירוס ותולעת אפילו מחשב יותר חזק משלך יעבוד כמו פנטיום 3.

• הוסף לסימניות
לא ראיתי בשעתו את ההמשך של האשכול, ולכן לא עניתי.

נכתב ע"י yosale;774293:

לפי הנסיון שלי יש הבדל גדול מאד.
במשך כמה חודשים יבאתי בגרירה מאות קבצים (ארוע). התוכנה עבדה לאט לאט ועם המון תקיעות.
ניסיתי להעזר בטכנאים ובמומחים ולא עזר כלום.
מרגע שהתחלתי לעשות import בצורה מסודרת דרך חלון הproject נפתרה הבעיה והתחלתי להנות מתוכנה מהירה וחלקה.

• הוסף לסימניות
אז ככה:
יש לי 5 כוננים קשיחים במהירות של 7200 ו- 1 של 5400.
מערכת ההפעלה בכונן נפרד.
בגדול זה קורה לי עם כל סוג קובץ, בעיקר אני עובד עם קבצי mp4 מקודדים וגם אורגינלים של מצלמת sony ex-1 ועוד...
גם כשאני עובד אפילו עם שכבה אחת ומכבה את האפקטים ששמתי.
הפעלתי את מנוע מרקורי.
לאחרונה זה מ- לפני כמה שבועות, לפני כן עבד כמו שצריך.
בעניין הוירוס זה באמת הגיוני , אבל יש לי אנטי וירוס במחשב, הוא לא אמור היה לזהות לי אותו?

• הוסף לסימניות
לפעמים גם האנטי וירוס לא עוזר . הוירוס מספיק להחדיר את עצמו לפני שהתוכנה מנטרלת אותו
זה קורה בעיקר בזמן שהאנטי וירוס כבר באמצע סריקה של משהו או עדכון וכדומה. או שהוא לא מספיק טוב.
אם ברצונך לקבל עזרה לבדוק ולהסיר וירוסים
אני חושב שכדי להעביר את השיחה לפורום של
תוכנה חומרה רשתות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה