עזרה דחופה בפרימייר

• הוסף לסימניות
יש לי הסרטות למצגת- חלקן של 25 FPS וחלקן של 29.97 FPS, אני בפרויקט של 25 FPS וההסרטות של 30 קופצות ומהבהבות (רובן הגדול של ההסרטות זה 25)
איך אני יכולה לשנות את ההסרטות של 30 ל 25 כדי שייכנסו לי טוב?
אשמח לתגובות זריזות!!!!!!!!
תזכו למצוות
אני על פרימייר בגרסה ישנה אם זה משנה

• הוסף לסימניות
תיצאי את הסרט לפריימים
ואח"כ תייבאי את הפריימים כרצף של 25 פריימים לשניה

• הוסף לסימניות
יש אפשרות לכל קובץ שנמצא בחלון של הפרוג'קט מימין להיכנס להגדרות שלו ולשנות אותו.

• הוסף לסימניות
יש לי את הפרימייר הישן ואני לא מצליחה להגיע שם להגדרות :(

• הוסף לסימניות
איילת- איך בפרימייר הישן מייצאים ומייבאים סרט לפריימים?
רוצים צילום מסך כדי להיזכר איזו חיה זו הפרימייר הישן????

• הוסף לסימניות
לחיצה ימנית על הקובץ בחלון החומרי גלם
MODIFY
ואח"כ לבחור INTERPRET FOOTAGE
שם תשני ל-25 פריימים, נראה לי שאפשר לבחור את כל הסרטות יחד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פופקו;1704964:
יש אפשרות לכל קובץ שנמצא בחלון של הפרוג'קט מימין להיכנס להגדרות שלו ולשנות אותו.

איך אני מגיעה להגדרות של הקובץ כדי לשנות?
לא הולך לי!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה